Le tudsz fogyni, ha túl elfoglalt vagy az edzőteremhez?

2024. március 15. 07:30 - Life Advisor

fogyas_edzoterem_nelkul.pngEz a poszt csak tájékoztató jellegű és nem célja az orvosi tanácsadás! Miközben a Netflixet nézzük, vagy egy prezentáción dolgozunk hajlamosak vagyunk megállás nélkül enni, és kimerülten az irodai munkától, figyelmen kívül hagyjuk a testmozgás szükségességét, elősegítve a súlygyarapodást. A nyüzsgő élet mellett edzőterembe menni szinte lehetetlenné vált. A fogyás módjai azonban nem korlátozódnak arra, hogy edzőtermi edzést végezz. Néhány stratégiai lépés követésével még a hektikus menetrended mellett is fogyhatsz.

Tovább
komment

Hogyan legyél kevésbé paranoiás a kapcsolatodban?

2024. március 14. 07:30 - Life Advisor

paranoia_kapcsolatban.pngA kényelmetlenség és az idegesség pillanatai elkerülhetetlenül megjelennek a szerelemben. Ezek a gondolatok azonban még a legígéretesebb partnerségeket is elhomályosíthatják, amikor krónikus paranoiává válnak. A jó hír az, hogy nem kell, hogy paranoia uralja a romantikus életedet. Ebben a posztban mélyen belemegyünk azokban az aktív lépésekbe, amelyeket megtehetsz a paranoia béklyóiból való kiszabadulás és a bizalom, magabiztosságon és nyugalmon alapuló kapcsolat ápolása érdekében.

Tovább
komment

3 dolog, amire mindenkinek szüksége van egy partnerben

2024. március 13. 07:30 - Life Advisor

kapcsolati_tulajdonsagok_fontosak.pngEbben a posztban három dolgot mutatok be, amire mindenkinek szüksége van egy partnerben. Keress valakit, aki csak egy vagy két ilyen tulajdonsággal rendelkezik és örökké úgy fogod érezni, hogy valami hiányzik. Találj valakit, aki mindhárom dologgal rendelkezik és meglepően vonzódni fogsz valakihez, akiről azt mondod, hogy nem a te "típusod / eseted". Íme tehát három dolog, amire mindenkinek szüksége van egy partnerben.

Tovább
komment

A meggyőzés művészete - 10 tipp, amelyek tényleg működnek

2024. március 12. 07:30 - Life Advisor

meggyozes_muveszete.pngA meggyőzés nem olyan bonyolult, mint amilyennek hangzik. Valójában olyasvalamiről van szó, amit már gyermekkorunk óta gyakorolunk. Emlékszel, amikor meggyőzted a szüleidet, hogy had maradhass ma otthon suli helyett, vagy megkérdted a tanárod, hogy ne adjon házi feladatot vagy épp a főnöködet, hogy adjon neked szabadnapot? Nos, ezek csak apró példák arra, hogy is néz ki a meggyőzés. Az emberi kommunikáció hatalmas világában azonban mások meggyőzésének ügyessége katalizátorként működhet a változáshoz, ajtókat nyithat meg, szövetségeseket hozhat és pozitív változásokat idézhet elő. Akár szakember, akár diák vagy, akár valaki, aki mindennapi beszélgetéseket folytat, a meggyőzés művészetének elsajátítása hatalmas eszköz lehet.

Tovább
komment

Miért nem leszek soha kerítő?

2024. március 11. 07:30 - Life Advisor

kerito_nem_leszek.pngAz elmúlt 7 évben heti rendszerességgel kérdezte tőlem valaki, hogy "Be tudnál mutatni nekem egy egészséges partnert? / El tudnál indítani egy párkereső szolgáltatást, hogy találkozhassak azokkal, akik követik a munkádat?" Szó szerint minden héten megkaptam ezt a kérdést. Itt van viszont a lényeg. Mindannyian hallottuk már azt a koncepciót, hogy "Adj az éhezőnek egy halat, és egy napig lesz mit ennie. Adj neki egy halászhálót, és soha többé nem fog éhezni!"  Ha ezüsttálcán adnák egy tökéletes partnert valakinek, aki még nem volt képes ilyen partnert vonzani a saját erőfeszítéséből, valószínűleg két dolog történne. Az első, hogy nem tudná megtartani és elfogadni ezt a partnert a saját életébe. A második lehetőség pedig, hogy taszítaná vagy szabotálná a partnerét, mivel bármi is volt, ami korábban akadályokat jelentett egy párkapcsolat bevonzásában, valahol mélyen még mindig ott lapul.

Tovább
komment

Olyan srác vagy, aki úgy tűnik, nem tud barátnőt szerezni?

2024. március 10. 07:30 - Life Advisor

2. rész

ferfi_baratnot_keres.pngAz előző részben megvizsgáltuk már azokat a elméleteket, amelyek korlátozzák a férfiakat abban, hogy bevonzzák a megfelelő társat az életükbe. Megismertük, hogy mik azok a "tanácsok", amelyeket valószínűleg már minden férfi hallott legalább egyszer, amelyek jónak tűnnek ugyan, de valódi eredményt nem igazán hoztak számukra. Most pedig lépjünk a tettek mezejére és nézzük meg, hogy mit lehet tenni, ha barátnőt szeretnél. Nyugi, ezek a stratégiák és tippek ténylegesen működnek és sokkal több pozitív változást érhetsz el velük, mintha továbbra is csak "kedves" férfiként lennél jelen a randikon.

Tovább
komment

Olyan srác vagy, aki úgy tűnik, nem tud barátnőt szerezni?

2024. március 09. 07:30 - Life Advisor

1. rész

ferfi_baratnot_keres.pngBefejezted a randizást? Eleged van? Mindig rendesen viselkedsz és olyan dolgokat csinálsz, amely tetszik a nőknek? Frusztráltnak érzed magad, mert úgy tűnik, hogy nem tudsz barátnőt szerezni? Bármilyen nehézséggel is nézz éppen szembe, ebben a posztban szeretném feltárni az összes okot, amiért egyes srácok sikeresebbek a nőkkel, mint mások és kitérünk arra is, hogy mit tehetsz azért, hogy megtaláld a megfelelő személyt az életedhez.

Tovább
komment

Miért a tudatossá válás a válasz a kívánt életedre?

2024. március 08. 07:30 - Life Advisor

vonzas_torvenye.pngAbban a befogadó módban vagy, amire általában gondolsz. A vonzás törvényének van egy mély igazsága : amit kibocsátunk az univerzumba, azt elkerülhetetlenül visszahúzzuk magunkhoz. Ahogy Lao-ce találóan kifejezte, gondolataink formálják valóságunk kontúrjait, és minden röpke pillanatban alakítják sorsunkat. Valóban, életünket szövevényesen átszövik gondolataink, szavaink és tetteink szálai. Minden szándékunk, minden érzelmünk, amit táplálunk, hullámokat küld a kozmosz hatalmas kiterjedésébe, visszahívva a legbensőbb vágyaink visszatükröződését. Mégis, bár a koncepció egyszerűnek tűnhet, megvalósítása a szándék, a cselekvés és az önátadás kényes egyensúlyát igényli. 

Tovább
komment

Miért vagy frusztrált a kapcsolatodban?

2024. március 07. 07:30 - Life Advisor

frusztralt_kapcsolat.pngAz a személy, akibe beleszeretsz, egy illúzió, amit valamilyen szinten kiagyaltál! Igen, ez csak úgy mondom. Ezt jelenti az a kijelentés, hogy rózsaszín szemüveget viselünk a kapcsolat elején. A limerencia állapotából indulunk ki, majd átlépünk a valóságba, és ha szerencsénk van, innen tanulunk meg szeretni. Azonban a felismerés napjáig gyakran elvárásokkal, reményekkel, vágyakkal és hamis nézetekkel adunk hangot partnerünknek és magának a kapcsolatnak. Ebből az illuzórikus állapotból kezdjük megtanulni, hogyan kell cselekednünk ahhoz, hogy elérjük azt a reakciós és eredményeket, amelyekre vágyunk, hogy szeretve és biztonságban érezzük magunkat.

Tovább
komment

8 ok, amiért nem vagy vonzó egy tudatos férfi számára

2024. március 06. 07:30 - Life Advisor

tudatos_ferfi_vonzasa.pngÚgy gondolod, hogy készen állsz egy tudatos férfival való kapcsolatra? Az igazság talán téged is meglep majd. Ha évek óta egyedülálló vagy és mégis vágysz arra, hogy elkötelezett kapcsolatban legyél egy olyan férfival, akivel minden szinten összepasszoltok, lehetnek olyan tudattalan blokkjaid, amelyek megakadályoznak téged abban, hogy épp egy ilyen férfit vonzz be az életedbe. Mielőtt kitárnád a szíved, gondold át ezt a nyolc okot, amiért a jelenlegi éned nem vonzza azt a mély, értelmes kapcsolatot, amit keresel.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása