Higgy a fényben az alagút végén

2024. április 24. 07:30 - Life Advisor

alagut_vege.pngNem olyan egyszerű biztosnak lenni abban, hogy mi maradjon és mit dobjunk el az életünkből, mert az érzések gyakran elárulnak minket relevanciájukkal és valódi szükségességükkel kapcsolatban. Ha nem vagyunk elég erősek ahhoz, hogy meghozzuk a döntést, hogy továbblépjünk, magunk mögött hagyva azt, ami minden nap akadályozza előrehaladásunkat, még akkor is, ha az élet nemet mond, akkor kevés előrehaladást fogunk elérni. 

Dobd el a csüggedés és a negativitás minden szavát, amit a céljaid felé haladva hallasz. Ne hallgass azokra a beszédekre, amelyek azt mondják neked, hogy nem fog sikerülni, mert ez nem fog boldoggá tenni és nagyon nehéz lesz számodra. Ahhoz, hogy higgy magadban, figyelmen kívül kell hagynod azoknak az embereknek a pesszimista tanácsait, akik megrekedtek az időben és a térben és nem tudják, mit jelent harcolni. Lépj tovább!

Dobd el azt a hamis képet, amit önmagadról alkotsz, azt, amihez ragaszkodsz, hogy fenntartsd a valódi értékedet és a benned rejlő összes potenciált. Végül is miért ne tudnád elérni, ha sokan mások is képesek rá? Ne is merd azt gondolni, hogy kevesebb vagy, mint bárki más, semmilyen érzelemben. Mindannyiunknak megvan a saját ereje és fénye, amely képes megvilágítani az álmaink eléréséhez vezető lépéseket. Próbálkozz tovább!

Dobd el a haszontalanul tartott nehezteléseidet, amelyek semmi mást nem tesznek, mint elvonják a pozitív energiákat és csökkentik életed rezgésének ritmusát. Gyakran neheztelünk olyan emberekre, akik már nem részei az életünknek, akik már nem is emlékeznek a létezésünkre. Ha ők nélkülünk haladnak tovább, akkor mi is nélkülük haladjunk tovább, mert ha ők megtudták csinálni, akkor mi is. Folytasd a felejtést!

Dobd el a boldogságtól való félelmed. Sokan közülünk nem engedik meg maguknak, hogy boldogok legyenek, mintha a boldogság nem a miénk lenne, mintha nem érdemelnénk meg az örömöt. Tehát, amikor minden jól megy, éberek maradunk, gyanakvóak maradunk, mintha minden bármelyik pillanatban összeomolhatna. Ne fuss el a boldogság elől, hagyd, hogy elérje az életedet, mert megérdemled, hogy boldognak és teljesnek érezd magad. Mosolyogj!

Minden nap azzal a céllal kell felébredni, hogy elérjük amit akarunk, azzal a szándékkal kell ébrednünk, hogy őszintén nevessünk és mosolyogjunk, azokkal az emberekkel, akik különlegessé és egyedivé teszik az életünket. Kerüld a kanyargós ösvényeket, határolódj el a konfliktusos emberektől, ne élj együtt rossz dolgokkal, tudva, hogy az örömhöz jogod van, mindezt a szívedhez közel kell tartanod. Minden más eldobható és magad mögött kell hagynod, miközben habozás nélkül folytatod és haladsz előre. Mindig!

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása