3 ok, amiért egy nő nem érzi jól magát egy férfi körül

2023. április 29. 07:30 - Life Advisor

no_a_ferfi_korul.jpgAz egyik leggyakrabban feltett kérdés a fórumokon azoktól a férfiaktól, akik javítani akarnak az életükön : "Miért nem érzik jól magukat körülöttem azok a nők, akikkel beszélek?" vagy "Miért van az, hogy nem tudom rávenni a barátnőmet, hogy Tik-Tok videókat csináljunk együtt?" vagy "Miért fél velem járni?".  Ha így érzel nem vagy egyedül. Ezért van az, hogy olyan sok ember próbálja megtanítani a fiatal fiúkat és férfiakat, akiknek mindig is nehézséget okozott a nők megértése, hogyan közelítsenek a nőkhöz. De vigyázz, kire hallgatsz! Fontos megérteni, hogy MIÉRT lehetnek nehézségeik a nőknek a veled való kapcsolattartással - nem csak megpróbálni manipulálni vagy zaklatni őket, hogy időt töltsenek veled.

Gyakran egy nőnek oka van arra, hogy miért nem mutatja ki irántad érzett szeretetét úgy, ahogy szerinted kellene. Ne feledd, soha nem vagy jogosult egy nő szeretetére. Az alábbi okok csak néhány általános lehetőség, hogy a hölgyek miért nem érzik jól magukat körülötted.

1. Antiszociális vagy

Az antiszociális emberek általában nem szeretnek semmit elárulni magukról. Az élet legtöbb területén ez nem a legrosszabb tulajdonság, de a leengedő partnerrel való szocializáció során tanácsos megbeszélni kínos pillanataid, szórakoztató anekdotáid és érdeklődési köreid - még akkor is, ha úgy gondolod, furcsának tűnik. Soha nem tudhatod, ki fogja érdekesnek találni az érdeklődési köreidet.

2. Elég arrogáns vagy

Ellentétben azokkal, akik antiszociálisak, az, aki tele van büszkeséggel, nehezen tudja visszafogni az egóját és hajlamos másokat elnyomni. Ez a viselkedés gyakran vörös zászló, és uralkodónak vagy irányítónak tekinthető. Rendben van, ha javaslatokkal, véleményekkel és ötletekkel vezetsz, de ez nem csak rólad szól. A potenciális partnered tudni akarja, hogy egyenrangú része lesz a kapcsolatotoknak.

3. Úgy tűnik, hogy nem kapcsolódsz a nőkhöz (vonzerő és őszinte vágy)

Az új pár közötti kapcsolatok elsősorban a vonzalmon, az őszinte vágyon és a kapcsolaton alapulnak. Úgy tűnhet, hogy bármennyire is próbálkozol, egy nő, aki nem vonzódik hozzád, nehezen fogja jól érezni magát a jelenlétedben. Ez ugyanaz a dinamika, ami akkor történik, amikor te magad randizol valakivel, akihez nem vonzódsz. Sok kínos csend lesz.

Fontos azonban emlékezni arra, hogy sok dolog van a vonzerőben. Kedvesnek, udvariasnak, viccesnek lenni. Megtanulhatod, hogy bájos, nyitott és befogadó legyél. Az önismeret kulcsfontosságú.

Érdemes megpróbálni levenni a nyomást a randizásról és csak időt szánni arra, hogy személyesebb szinten ismerd meg a nőket. Ez segít levenni a "vonzerő" nyomását.

És minden srácnak - minden embernek! - azon kell dolgoznia, hogy fizikailag, anyagilag és szociálisan is fejlessze magát. Az eredmény az lesz, hogy megtanulod, hogyan maximalizálhatod sikereid esélyeit nemcsak a potenciális partnerekkel szemben, hanem az élet más aspektusaiban is.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása