7 üzenet azoknak, akik még soha nem randiztak

2023. március 02. 07:30 - Life Advisor

randi_uzenet.jpgMiközben ezt a posztot írom, nem tudok nem gondolni azokra a csodálatos nőkre, akik randizni akarnak, de még nem tapasztalták meg az igazi randi varázsát. Sok férfiról is elmondható mindez, sőt talán több férfiről, mint nőről. Egyesek számára ez egy általuk hozott döntés, míg mások számára a körülmények akadályozhatták őket abban, hogy megtalálják azt a különleges valakit. Hogy világos legyen, a randizás senkinek sem igénye vagy követelménye. Mégis sokan vágynak rá a mai napig. Az októl függetlenül vannak olyanok, akik még nem tapasztalták meg azt a gyönyörű, izgalmas és néha elsöprő utazást, amely során beleszeretünk valakibe. Azokkal, akik még soha nem randiztak, szeretnék megosztani néhány üzenetet, amelyet érdemes meghallgatni, olyan üzeneteket, amelyek (remélem) emlékeztetnek arra, hogy méltó vagy a szeretetre és a szerelemre. Akár új vagy a társkereső világban, akár arra vártál, hogy a megfelelő ember jöjjön már végre, ezek az üzenetek neked szólnak. 

Fontos : ezen üzenetek egyikét sem szabad félreértelmezni ürügyként a rossz viselkedésre, a traumák által táplált egészségtelen szokásokra, a kellemetlen hozzáállásra, az irreális igényekre vagy a téveszmés önbecsülésre. Ez az önelfogadásról, az alázatról és az önszeretetről szól.

1. Megérdemled a szeretetet/szerelmet

Könnyű úgy érezni, hogy valami nincs rendben veled, mert még nem voltál kapcsolatban. 

De szeretném, ha tudnád, hogy megérdemled a szerelmet.

Nem kell semmit sem változtatnod magadon ahhoz, hogy bevonzd a szerelmet. A megfelelő ember pontosan azért fog szeretni, aki vagy. Tehát soha se kételkedj abban, hogy jár-e neked a szerelem, mert igenis megérdemled.

2. Függetlenséged és az erőd csodálatra méltó tulajdonságok, amelyeket valaki értékelni fog

Sok bátorságra és erőre van szükség ahhoz, hogy egyedül éljük az életünket, különösen egy olyan társadalomban, amely gyakran olyan nagy értéket tulajdonít a párkapcsolatnak. 

De szeretném, ha tudnád, hogy függetlenséged és erőd csodálatra méltó tulajdonságok, amelyeket valaki értékelni fog. A megfelelő ember ezeket a tulajdonságokat erősségnek, nem pedig gyengeségnek fogja tekinteni és tisztelni fog érte.

3. Ne hagyd, hogy a múltad vagy a tapasztalatod hiánya határozza meg a szerelemre való érdemességedet

Csak azért, mert még nem voltál kapcsolatban, még nem jelenti azt, hogy kevésbé érdemled meg a szerelmet.

A múltad vagy a tapasztalatod hiánya nem határozza meg a szerelemre való érdemességedet és ez biztosan nem tesz kevésbé érdemessé erre. Ne feledd, hogy az életed utazása egyedi és nincs ütemterv a szerelemre.

4. Van valaki, aki ápolni és szeretni fogja minden részed

Néha nehéz lehet elképzelni, hogy valaki minden részedet szereti, különösen akkor, ha megszoktad, hogy elrejted magad bizonyos aspektusait a világ elől.

De szeretném, ha tudnád, hogy van valaki, aki szeretni és dédelgetni fogja minden részedet, még azokat a részeket is, amelyekről azt gondolhatod, hogy nem lehet őket szeretni.

Egyedi és különleges vagy és van valaki, aki ezt látni és értékelni fogja.

5. Ne félj kockáztatni, tedd oda magad

Tudom, hogy ijesztő lehet odatenni magad, de a szerelem megéri a kockázatot.

Ne félj kockáztatni és új dolgokat kipróbálni.

Ez jelentheti azt, hogy vakrandira mész, vagy letöltesz egy társkereső alkalmazást, vagy egyszerűen csak beszélsz azzal a személlyel, akit már egy ideje kiszemeltél magadnak.

Idegtépő lehet, de megéri. A megfelelő ember vár rád és nem fogod megtalálni őt, hacsak nem kockáztatsz.

6. Képes vagy megtapasztalni mindazt a szépséget és izgalmat, amelyet a szerelem kínál

Csak azért, mert még nem voltál kapcsolatban, még nem jelenti azt, hogy bármiről is lemaradsz vagy hiányzik valami.

Képes vagy megtapasztalni mindazt a szépséget és izgalmat, amit a szerelem kínál és még különlegesebb lesz, amikor veled történik. Olyan sok csodálatos élmény és pillanat vár, és a megfelelő ember mindent megér.

7. A te életed különbözik másokétól, de ettől még nem leszel kevésbé jobb

Fontos megjegyezni, hogy a saját életutad mindenki másétól különbözik és ez rendben van.

Csak azért, mert még nem voltál kapcsolatban, még nem jelenti azt, hogy tapasztalataid, érzéseid és küzdelmeid kevésbé jelentősek vagy értelmesek. Az életutad egyedi és értékes és azzá az emberré formál, aki lenni szeretnél. Bízz a folyamatban és tudd, hogy eljön a te időd!

Még egy utolsó dolog

Mielőtt befejezném ezt a posztot, szeretnélek emlékeztetni, hogy a randizási státuszod, nem egyenlőm a személyazonosságoddal. 

Sokkal több vagy, mint hogy voltál-e kapcsolatban vagy sem. Megvannak a saját érdeklődési köreid, szenvedélyeid, céljaid és eredményeid, amelyek azzá tesznek, aki vagy.

Ne hagyd, hogy a társadalom nyomása, hogy kapcsolatban legyél, meghatározzon téged.

Csodálatos, egyedi és értékes ember vagy, függetlenül a randizási státuszodtól.

Tudom, hogy nehéz lehet más embereket látni a kapcsolatokban, azon tűnődni, hogy mikor jön el az időd, vagy úgy érezni, hogy lemaradsz valamiről.

Addig is koncentrálj magadra, a szenvedélyeidre és a saját fejlődésedre.

Nem kell kapcsolatban lenned ahhoz, hogy teljes és boldog életet élj.

Olyan sok csodálatos élmény, ember és lehetőség vár rád. Tehát tartsd nyitva a szívedet, légy kedves magadhoz és bízz abban, hogy minden a helyére kerül.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása