Így találd meg álmaid nőjét!

2023. augusztus 23. 07:30 - Life Advisor

idealis_no.pngSokan azt gondolnánk, hogy ez valami ördögtől való dolog, ráadásul a mai felgyorsult világban egyre nehezebbnek gondoljuk álmaink nőjének megtalálását. Pedig csak pár apróság kell ahhoz, hogy a helyes útra keveredj és eljuss oda és ahhoz a személyhez, aki pont tökéletes számodra. Rengeteg dolog van, amit érdemes számításba venni, de a férfi ügyfeleimmel való közös munka során rájöttem, hogy ha a 4 legfontosabbat tisztázzuk és átbeszéljük, a többi már adja magát, így ebben a posztban is erről a 4 dologra fogok összpontosítani. 

 

1. Tudod, hol találod meg az ideális nőt?

Túl sok ember, férfi és nő egyaránt, azt várja, hogy spirituális ozmózissal találkozzon ideális partnerével. Nos, jobb, ha tisztázzuk, a való élet nem így működik. A randizás olyan, mint a marketing : egy olyan piacon reklámozol egy terméket, amely őrülten pörög és versenyképes dolgokat kínál. 

A legújabb iPhone helyett azonban önmagad reklámozod. Csakúgy mint a vállalati hirdetések esetében, ha nem tudod, ki a célközönséged és hol vannak, soha nem fogod vonzani őket. 

Ki az ideális nő és hol a fenében van?

Milyen a te "eseted" vagy milyen a te "típusod"?

  • Vicces
  • Fizikailag aktív
  • Okos, szellemileg toppon van
  • Szeret bulizni
  • Jószívű
  • Értelmes
  • Szexi
  • stb.stb.

Szóval, milyen az ideális nő számodra és hol a fenében van? Ha nem tudod, soha nem fogod megtalálni és mindig meg kell elégedned olyan nőkkel, akik nem igazán tetszenek neked.

Hol találhatsz "kocka", konzervatív, vallásos, spirituális, sikeres, fitt vagy bármilyen típusú lányt? Gondolkodj el ezen és kezd el ezekre a helyekre járni, hogy megtaláld őket, akár online, akár offline. 

2. Te vagy az ideális nő ideális férfija?

Fogadok, hogy soha nem kérdezted ezt magadtól, ugye? Vagy mégis? Nos, a legtöbb férfi nem, szóval ne aggódj, jó helyen vagy. Ennek ellenére a férfiak nem változtatnak azon a tényen, hogy erre gondolni kell.

Coachként rengeteg férfi ügyfelem szavát akasztottam el nagy hirtelen ezzel a kérdéssel. Ők voltak azok, akik tágra nyílt szemekkel és tátott szájjal jöttek rá, hogy azt gondolták, hogy az ideális nőjüknek nincs semmilyen mércéje arra vonatkozóan, hogy mit akar álmai férfijában.

Egyre közelebb kerülünk a mesterséges intelligencia által vezérelt szexbabákhoz. Azokhoz, amelyeket úgy terveztek meg, hogy úgy nézzenek ki és viselkedjenek, ahogy egy férfi akarja, miközben nem nézik azt, hogy mit tesz le az illető az asztalra.

Az élet és a te ideális nőd sem úgy működik, mint egy AI által vezért szexbaba. Vannak dolgok, amiket akarsz és szükséged van egy nőtől és ugyanígy neki is vannak irányodba ilyen dolgai. Ha nincs meg mindened, amit ő akar és amire szüksége van, akkor ő sem fog téged akarni és nem lesz szüksége rád. Ez ilyen egyszerű. A lehető legközelebb kell állnod a tökéletes férfi verziójához, hogy megszerezd az ideális nőt, ezért gondolkodj el ezen egy percig.

És csak hogy tisztázzuk, érzelmi jellemzőkről beszélek, valamint kézzelfogható dolgokról, mint a munka, karrier, szép test vagy az öltözködés. 

Mindenesetre tegyük fel, hogy az ideális nő : 

  • Fitt és egészséges
  • Vállalkozó
  • Spontán

Szóval mit fog akarni?

Nos, egy fitt és egészséges nő nem akar egy kövér és gyors ételeket zabáló kanapékirállyal lenni. Egy olyan férfit akar aki (esetleg) még nála is fittebb és egészségesebb.

Ha vállalkozó szellemű, akkor lehet, hogy nem érdekli, hogy a férfi is az-e. Lehet, hogy csak egy kiváló munkára van szüksége. De ideális esetben olyan ember lenne számára a megfelelő, aki taníthat neki valamit az üzletről vagy összekapcsolhatja őt olyan emberekkel, akik segítik a márka növekedését.

A nők nem szeretik átvenni a vezetést a kapcsolatokban. Azt akarják, hogy szilárd, férfias energiád burkolja be őket és ennek eredményeként képesek legyenek kapcsolódni női energiájukhoz. Ez azt jelenti, hogy egy spontán nő valószínűleg olyan férfit akar, aki még spontánabb, hogy úgy érezze, hogy lényének ereje elárasztja és nem fordítva. Érted?

Nézd, mielőtt felugranál a magas lóra, hogy mennyire nem értesz egyet az én értelmezésemmel arról, hogy mit akarnak az ilyen tulajdonságokkal rendelkező nők, vedd észre, hogy nem ez a lényeg. Akár igazam van, akár tévedek, ha azt mondom, hogy egy spontán nő még spontánabb férfit akar, nem erre kell pazarolnod az idődet. Rá kell jönnöd, hogy 1000%-ig igazam van abban, hogy az ideális nőnek egy ideális férfi van a fejében és fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy ez te vagy-e?

Ha nem, két lehetőséged van :

  1. Dolgozz azon, hogy azzá a fickóvá válj
  2. Elégedj meg egy alacsonyabb minőségű nővel

3. Túlságosan félsz a nőkhöz közeledni?

Rengeteg férfi küzd bizonytalansággal, félelemmel, amikor a nőhöz való közeledésről esik szó. Ezzel kapcsolatban célként kell kitűznöd magadnak, hogy lezúzd a félelmeid és beépíts egy új készségkészletet az életedbe, hogy legyen bátorságod és képességed úgy beszélni a nőkhöz, ahogy és amikor látod őket.

Nem szabad elveszned a pánik és a negatív érzelmek bénító tengerében, hanem magabiztosnak kell lenned, amikor megszólítasz egy lányt. Például : 

"Helló, tudom, hogy ez kicsit véletlenszerű, de beszélnem kellett veled. Gyönyörű vagy és szívesen meginnék veled egy kávét."

Az első mondat az empátia kijelentése. Lényegében tudatod a nővel, hogy tudod, hogy ez a fajta közeledés kívül esik a társadalmi normákon, szóval nem alapjáraton vagy ilyen "fura". 

A második mondat megteremti a férfi-nő közötti hangulatot és biztosítja, hogy ne gondolja, hogy ez csak baráti beszélgetés. Sokszor, amikor a srácok közelednek egy nőhöz, ezt úgy teszik, hogy úgy tűnik, mintha csak kedvesek lennének, így a nő nem érzi a hangulatot, nem kezd szexuálisan érdeklődni a férfi iránt, még akkor sem, ha egyébként szimpatikus számára az illető.

Nem azt mondom, hogy a közvetlen módszer mindig működik és nem is ez az egyetlen módja annak, hogy megközelíts egy nőt. Sokan vannak, akik szerint jobb, ha közvetettek vagyunk és hagyjuk, hogy a kémia finoman épüljön és van is értelme és alapja ennek a gondolkodásmódnak. Különböző stílusok különböző emberek számára működnek jól.

4. Az elutasítás rendben van és lesz is benne részed

Minden nő, akihez közeledni fogsz, megfogja adni a számát? Nem. Számtalan elutasítást tapasztalhatsz, de ezek az elutasítások a legkevésbé sem szabad, hogy befolyásolják az életedet. 

Minden alkalommal, amikor kihátrálsz egy nő megközelítéséből, mert félsz a kudarctól, szó szerint kudarcba kevered saját magad. Nem randizhatsz vele, nem írhatsz neki üzenetet, nem lesz ott az ágyadban és mi több, mivel nem közeledtél hozzá, nem volt esélyed rájönni, hol rontottad el, hogy jobban teljesíts a jövőben.

Csak kudarcot vallottál. 

Tehát, talán itt az ideje, hogy abbahagyd a kudarcot és elkezdj nyerni. Hajrá!

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása