Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A kiegyensúlyozott szexuális életet élő párok 3 titka

2023. június 04. 07:30 - Life Advisor

harmonikus_szex_tippek.pngMindannyian nagyon jó kapcsolatot akarunk és ez azt jelenti, hogy szeretet érzünk egymás iránt. De néha az idő múlásával ez az érzés gyengülhet. Íme néhány dolog, amit a boldog párok tesznek, hogy szexuális életük erős maradjon. 

Ahogy egyre több időt töltünk együtt egy kapcsolatban, lehet, hogy nem lesz szükségünk annyi ölelésre és csókra, mint az elején. 

De még mindig fontos, hogy más módon is kimutassuk a szeretetet és a ragaszkodást. Ha soha többé nem akarunk ölelni vagy csókolózni, az nincs rendben.

A szórakozás mellett a szex az egészségünkre is jó hatással van. Fontos, hogy te és a párod gondoskodjatok a kapcsolatotok ezen részéről. 

Bizonytalan vagy, hogyan lehet jó szexuális életet élni? Nézzük mit mondanak olyan párok, akiknek ez megadatott.

A boldog és egészséges szerelmi élet érdekében fontos, hogy beszéljünk minden problémáról és megtaláljuk a megoldást. 

Lehet, hogy mindketten túl elfoglaltak vagy stresszesek vagytok, de különböző dolgokat tehettek a dolgok jobbá tétele érdekében.

Ha már nem érzed a szeretetet a kapcsolatodban, ezek a tippek segíthetnek. Beszélj a pároddal és derítsd ki, mi működik a legjobban mindkettőtök számára.

Amikor ágyba bújsz valakivel, fontos, hogy jól érezed magad és kreatív legyél.

Ne aggódj amiatt, hogy megítélnek, csak beszélj nyíltan arról, hogy mit szeretsz és mit akarsz. Ez élvezetesebbé és kielégítőbbé teszi az együtt töltött időt.

Ne feledd, hogy nemcsak a hálószobában lehet szexuális élményed és ha bármilyen játékkal szeretnéd fűszerezni az együttléteteket, beszéljetek róla és próbáljátok ki.

Együtt szórakozni és nevetni az ágyban olyan, mint egy igazán szórakoztató játék. Mindkettőtök nagyon jól és boldogan érezheti magát.

Olyan, mint egy különleges ital, amelytől nyugodtabbnak és kényelmesebbnek érezheted magad. 

Fontos, hogy boldog szexuális életet élj a pároddal. Ha nehezen találtok rá időt, megtervezhettek egy bizonyos napot a szexuális együttlétekre. 

Ennek nem kell unalmasnak lennie vagy olyannak, mint egy más tevékenység tervezése a mindennapokban. Ügyelj arra, hogy a kapcsolatod ezen részét prioritásként kezeld.

Ha tudod, hogy közeleg a különleges nap, felkészülhetsz rá, ha szerelmes üzeneteket küldesz és különleges fehérneműt viselsz.

Jó móka várni a különleges napra és beszélni arról, hogy milyennek szeretnéd. Sokkal jobb lesz, mint csak szexelni tervezés nélkül.

Néha az emberek kifogásokat keresnek, hogy ne szexeljenek, mert fáradtak, szorongónak vagy idegesnek érzik magukat ostoba dolgok miatt.

De tudtad, hogy a szextől jobban fogod érezni magad? Tanulmányok kimutatták, hogy a szerelem és a szex erősítheti az immunrendszert és boldogabbá tehet.

Olyan, mint a természetgyógyászat! Tehát legközelebb, amikor nincs kedved szexelni, ne feledd, hogy nagyon jól érezheted magad tőle és rengeteg előnye van.

Próbáld ki a fenti javaslatokat, de akár módosíthatod is őket, hogy beleadd a saját személyiséged. Fontos, hogy nyíltan és őszintén beszélj a pároddal, hogy mindketten boldognak érezzétek magatokat.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása