A leggyakoribb oka, amiért egy nő lekoptat téged

2023. május 10. 07:30 - Life Advisor

no_lekoptat.jpgVan egy meglepően gyakori oka annak, hogy egyes férfiakat mindig lekoppintanak a nők. Azt gondolhatod, hogy ez azért történik, mert a randitok után, talált egy nálad jobb pasit. De ez nem mindig van így. Gyakran inkább arról van szó, hogy talált valakit vagy valamit, aki/ami kevésbé kockázatos.

A nők ritkán vállalnak kockázatot, amikor randiznak

Széles körben elfogadott, hogy a nők kockázatkerülőbbek, mint a férfiak.

Ez különösen igaz a randikra, mert rosszabb következményekkel jár azon nők számára, akik rossz randira mennek.

A nők sokkal nagyobb valószínűséggel válnak zaklatás vagy támadás áldozatává, amikor rossz fiúval találkoznak, mint a férfiak.

Kevésbé hajlandóak foglalkozni a potenciálisan hátborzongató vagy kínos randikkal is. 

És ki hibáztathatná őket ezért?

A legtöbb modern nőnek rengeteg romantikus lehetősége van, így nincs okok arra, hogy kockáztassanak egy potenciálisan kényelmetlen élményt.

A férfinak vonzónak ÉS biztonságosnak kell lenniük

Ha egy férfi vonzó és karizmatikus, ez elég lehet ahhoz, hogy a nők beleegyezzenek abba, hogy randizzanak vele. Gyakran belesodródnak abba az érzelmi hullámvasútba, hogy randira hívják őket és igent mondanak, mert ez jó érzéssel tölti el őket.

De végül mérlegelni fogják a férfival való találkozás lehetséges kockázatait és ha túl kockázatosnak tűnik, kifogást találnak arra, hogy ne tegyék meg.

Ezért a férfiaknak erőfeszítéseket kell tenniük, hogy vonzónak és biztonságosnak tűnjenek. Az alábbiakban néhány soha el nem múló tippet találsz ennek megvalósítására.

Találkozz nőkkel a meglévő kapcsolataid segítségével

A társkereső alkalmazások térnyerése ellenére még mindig gyakori, hogy a nők barátokon keresztül találkoznak romantikus partnereikkel. Ez leginkább azért van, mert jobban bíznak azokban a férfiakban, akiket a barátaik jobban "ellenőriztek". 

Ezért nem árt, ha vannak női barátaid, hiszen bemutathatnak más nőknek is.

Ha női társasággal mész el egy bárba vagy iszogatni és ezt más nők látják, akkor azt feltételezik, hogy különlegesnek kell lenned, de legalábbis elvárják, hogy ne legyél sorozatgyilkos és valószínűleg ha közelednének feléd vagy te feléjük, akkor biztonságosan tudnátok beszélgetni egymással. 

Posztolj képeket a közösségi médiában a női barátaiddal is

Ahogy említettem, a legtöbb nő azt feltételezi, hogy biztonságban lehetnek veled, ha vannak női barátaid.

Ennek oka két pszichológia jelenség, amelyek MINDENKIT érintenek.

  • Társadalmi bizonyíték. Ha már sokan választottak egy terméket, feltételezzük, hogy jónak kell lennie.
  • A "Halo-hatás". Feltételezzük, hogy a fizikailag vonzó emberek okosabbak, kedvesebbek, jobban megítélik a jellemet stb.

De mivel nem vonszolhatod magaddal mindig mindenhova a női barátaid, érdemes fényképeket közzétenni velük a közösségi médiában.

Ezután, amikor bejelölitek egymást a kiszemelt nővel, látni fogja ezt a társadalmi bizonyítékot és kényelmesebben fogja érezni magát ahhoz, hogy találkozzon veled.

Tölts annyi időt ezzel a nővel, amennyit csak tudsz

Amikor nőkkel találkozol a való világban, ne kövesd el azt a hibát, hogy elmenekülsz, amint megkapod a telefonszámát. 

Sokkal jobb, ha addig maradsz a beszélgetésben, ameddig csak tudsz. Minél több időt töltesz beszélgetéssel, minél jobban megismer téged, annál biztonságosabbnak fogja érezni magát, ha később találkozik veled.

Próbálj meg megemlíteni néhány mélyebb tényt magadról, amit nem mondanál el akárkinek. Ez a sebezhetőség nagymértékben növeli a kényelemérzetét.

Ne feledd, hogy a nőhöz való közeledés célja nem az elérhetőségei megszerzése, hanem hogy több időt tölts vele. Tehát nincs okod arra, hogy a kelleténél hamarabb elváljanak az útjaitok.

Videóhívás

Egy nő általában sokkal biztonságosabbnak érzi magát, ha videóhíváson keresztül is beszéltek, mielőtt személyesen találkoznátok.

Ezért, ha online ismerkedsz, jó ötlet, ha rövid videóhívásban is beszéltek, mielőtt randira hívnád. 

Ezek a hívások általában "hangulatellenőrzésként" szolgálnak a kémia tesztelésére. Kérdezd őt a hobbijáról, miket szeret csinálni stb. így még ötleteket is szerezhetsz az első randitokra.

Minél tovább beszélgettek, annál biztosabb lehetsz abban, hogy valóban elfog menni veled randizni is.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása