5 ok, amiért szükségünk van kihívásokra!

2019. február 16. 14:28 - Life Advisor

challenge_picture.pngBiztosan hallottad már, hogy jövő héten hétfőn (02.18) belekezdünk egy 30 napos Beach Body kihívásba, amely elindíthat majd téged is az egészséges életmód felé vezető úton és hozzásegít kialakítani egy olyan szokást, amely rendszeressé teszi a testmozgást az életedben. De vajon van-e értelme a kihívásoknak? Mutatok 5 olyan okot, amiért biztosan szükségünk van rájuk.

Tavaly ugyan nem csináltunk kihívást, de idén arra gondoltam, hogy még év elején elindítok egyet, amely elsődlegesen a testi-lelki egyensúlyt fogja helyreállítani. 

Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a Beach Body kihívás nem csak kizárólag a sportra koncentrál, hanem az önfejlesztésre és a minőségi ÉNidőre is.

De mielőtt részletezném nektek a kihívás részleteit, nézzük meg 5 olyan okot, amiért szükségünk van kihívásokra : 

  1. Alábecsülöd önmagad

    Rengeteg ember nem hiszi el magáról, hogy például képes 30 napig összpontosítani magára és ezzel jelentős változásokat hozni az életébe. Ne könyveld el egyből a bukást, adj egy esélyt magadnak, célozd meg a Holdat! Mégha elhibázod is, akkor is a csillagok között landolsz.

  2. Megismered a határaid

    Éppen a kihívások azok, amelyek képesek arra, hogy szembesítsenek minket a határainkkal. Honnan tudnád, hogy meddig mehetsz el, ha nem ismered a határaid? Kihívásokat vállalni a legjobb tükör önmagunk előtt és akár sikerrel jársz, akár nem, előbbre fogsz jutni vele az életben.

  3. Bepótolhatod a lemaradásaidat

    Mindannyian rettegünk a kihívásoktól méghozzá azért, mert szeretnénk elkerülni a vereséget. Az igazság azonban az, hogy a bukásokból is rengeteget tanulhatunk. Ha pontosan megakarod ismerni a gyengeségeid és javítani akarsz rajtuk, akkor nincs más hátra, minthogy kihívások elé állj.

  4. Tovább tudsz haladni

    Ha egyszer nekifutottál a kihívásoknak – akár sikerrel jártál, akár nem –, abban biztos lehetsz, hogy rövidesen új célok után fogsz kutatni. 

  5. Segíteni tudsz másokon

    Ha képes voltál megdönteni az eddig oly szilárdnak tűnő falakat, akkor mostantól képes leszel tanácsokkal is ellátni azokat, akik még nem szedték össze a bátorságukat. 

 

A Life Advisor 30 napos Beach Body Kihívással kapcsolatban pedig minden információt megkapsz, ha csatlakozol a zárt Facebook csoportunkba >>>

komment
süti beállítások módosítása