Life Advisor

A pozitivitás & motiváció forrása!

A sikeres vezetők 5 mentális trükkje!

2018. szeptember 26. 07:30 - Life Advisor

hustle-and-bustle-1738072_640.jpgA vállalkozók és egyéb vezetők rengeteg munkát végeznek. Állításuk szerint több, mint 60 órát egy héten vagy 12 óránál többet naponta. Ezekben az órákban nincs más csak a munka. Nem jut idő hosszabban Facebookozni vagy vicces YouTube videókat nézegetni. Sikeres vezetővé válni bizony sok munkát és rengeteg tanulást igényel. Persze az egyre növekvő munkamennyiség és a felelősség miatt hamar túlterheltnek érezhetjük magunkat.

Tovább

3 egyszerű stratégia, hogy megküzdj a halogatással!

2018. szeptember 25. 07:30 - Life Advisor

doubt-2072602_640.jpgNéha csupán egyetlen pillanat kell ahhoz, hogy elfogjon minket a halogatás. Reggel energikusan ébredsz, megiszod a kávéd, gondosan megtervezed a feladataid. Bekapcsolod a számítógéped, készen állsz a munkára. Aztán egyszer csak puff. Megtörténik. Rájössz,hogy a legközelebbi határidő, csak a munkaidő vége előtt lesz. Még van időd. Úgyis ki akartad próbálni az új éttermet a sarkon, amiről a neten további infókat olvashatsz. A következő pillanatban pedig azt veszed észre, hogy a munkanap fele már el is telt, te pedig még semmit sem csináltál. Ismerős? Nos, az igazság az,hogy nem vagy ezzel egyedül. Az igazság az,hogy minden ember csinálja. Piers Steel tanulmánya szerint az emberek 95%-a, a maradék 5% pedig még mindig tagadja,hogy bármit halogatna.

Tovább

Pozitívitás&Önállóság - A siker elsődleges összetevői!

2018. szeptember 24. 07:30 - Life Advisor

man-3370831_640.jpgElhagyni a megszokott 8 órás biztos munkánkat, kockáztatni a havi rendszeres bevételünket és egy teljesen más életstílust követni bizony félelmetes lehet. Azonban nincs okod félni a változástól. Nézzük például a vállalkozókat, akik mindannyian betartottak egy-egy egyszerű alapelvet a siker érdekében. Ilyen például a sikerhez tartozó két legfontosabb összetevő a pozitivitás és az önállóság.

Tovább

Így fejleszd az önkommunikációd a siker érdekében!

2018. szeptember 23. 07:30 - Life Advisor

womens-2349048_640.jpgGondolkoztál már azon, hogy miért vannak olyan emberek, akik egyszerűen minden céljukat megvalósítják miközben mások folyamatosan azzal küzdenek, hogyan érhetnék el azt, amire vágynak? A különbség lehet akár az is, hogyan határozzák meg az emberek a céljaikat.

Tovább

12 tipp, amivel fejlesztheted az önmotivációd!

2018. szeptember 22. 07:30 - Life Advisor

rage-1564031_640_1.jpgA motiváció fontos szerepet játszik a teljesítményünkben és a sikereink elérésében. Számos módja van annak, hogy megszerezzük a kellő motivációt az életünkben. A legnagyobb motivációt azonban önmagunkból meríthetjük. Önmotivációval az a célunk, hogy más emberek befolyása és hatása nélkül érjük el a céljainkat. Íme 12 tipp, ami segíthet fejleszteni az önmotivációd.

Tovább

4 hazugság, amit soha többé ne mondj magadnak, ha félsz valamit megtenni!

2018. szeptember 21. 07:30 - Life Advisor

photoshop-manipulation-2123207_640.jpgMikor hagytad utoljára, hogy a félelem eluralkodjon rajtad? Akár bevalljuk, akár nem a félelem bizony rengeteg dologban megakadályoz minket. Egyszerűen nem tesszük meg azokat a dolgokat, amelyek közelebb vihetnek minket a sikerhez. A félelem különösen a vállalkozóknak lehet probléma, hiszen nekik minden esetben nagy projekt, egy vállalkozás beindítása. Ebből kifolyólag arra gondoltam, hogy megosztok veled 4 olyan hazugságot, amit a legtöbben mondanak maguknak, ha félünk valamit megtenni.

Tovább

Vezető vagy? 3 kérdés, ami segít megtalálni a választ!

2018. szeptember 20. 07:30 - Life Advisor

laptop-2561221_640_1.jpgVezetőnek lenni óriási felelősség. Az emberek azt várják tőled, hogy döntéseket hozz, irányítsd és támogasd őket és eredményeket érj el. Az igazi vezető pozitív jelenség tud lenni : alázatos, mégis magabiztos személy, aki inspirálja a körülötte lévőket. Sajnos sokan úgy gondolják, hogy ők vezetők, pedig nem így van. Az emberek 80% úgy véli, hogy jobbak az átlagosnál és a saját vezetőjüknél, ami viszont kissé lehetetlennek tűnik.

Tovább

4 tipp,hogy megküzdj a legnagyobb nehézségekkel a vállalkozásod indulásakor!

2018. szeptember 19. 07:30 - Life Advisor

adult-3592189_640.jpgA sikeres vállalkozók rengeteg olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek az életünk más területein is hasznosak lehetnek. Ilyen például a kemény munka, az odaadás és a folyamatos erőfeszítés. Ezeknek is köszönhetik, hogy képesek a vállalkozásukat sikerre vinni és folyamatosan fejleszteni. Mindazonáltal ha megnézzük a vállalkozókat szembesülhetünk azzal, hogy a vállalkozói lét kezdetén mennyi nehézséggel és kihívással szembesülnek.

Tovább

Öntudatosság és önbecsülés - Hogyan építheted fel mindkettőt?

2018. szeptember 18. 07:30 - Life Advisor

girl-3180072_640.jpgAz önbecsülést legegyszerűbben úgy definiálhatjuk, hogy bízol a saját képességeidben és értékeidben. Az önbecsülés azonban arról is szól, hogy akkor is kedvesnek és csodálatosnak látod magad, ha valamit rosszul ítéltél meg, vagy tévedtél. Időről időre felmerül a kérdés, hogy vajon az önbecsülés kapcsolódik-e egyáltalán a sikerhez? Az alacsony önértékelés valójában akadályt jelenthet például karrier építésnél, de végső soron az élet teljes megéléséhez is.

Tovább

5 olyan tulajdonság, amely megállíthatatlanná tesz!

2018. szeptember 17. 07:30 - Life Advisor

wanderer-455338_640.jpgA nehéz idők erős embereket hoznak létre. A gyenge emberek azonban nehéz időket. De van egy módja, hogy megtörd ezt a kört, ami az önfejlesztéssel és a személyes felelősség vállalással kezdődik. Amikor pedig megszakítod ezt a körforgást, 5 olyan tulajdonsággal fogsz rendelkezni, ami megállíthatatlanná tesz.

Tovább