Life Advisor

A pozitivitás & motiváció forrása!

6 módszer, amivel szó nélkül tekintélyt parancsolhatsz!

2018. december 14. 12:15 - Life Advisor

andrew-neel-108081-unsplash.jpgAmennyiben egy helyiségben szeretnéd elérni, hogy meglegyen a tekintélyed és az egész légkör megteremtéséért te felelj, számos lehetőséged akad, hogy megteremts egy ilyen környezetet. Ráadásul mindezt akár kimondott szavak nélkül. Mutatok 6 olyan módszert, ami a nonverbális kommunikációra épülve segít megteremteni a tekintélyed.

Tovább

6 hétköznapi szokás, amely javítja a mentális egészségünket!

2018. december 13. 19:43 - Life Advisor

jared-rice-388260-unsplash.jpgA sikeres emberek már rég felismerték a mentális egészség fontosságát. A mentális betegségek, mint a depresszió és a szorongás gyakoriak ennek ellenére nem fordítunk rá kellő figyelmet. A jó hír az, hogy a legtöbb ilyen betegség kezelhető és van rájuk megoldás. A leggyakoribb tippekkel biztosan találkoztál már te is. Ilyenek például az elegendő alvás, a testmozgás, az egészséges táplálkozás. Ennél azonban sokkal többet tehetünk a mentális egészségünk karbantartása érdekében. Íme 6 hétköznapi szokás, ami neked is segítségedre lehet.

Tovább

Kezdj el pozitív életet élni, ezt a 4 lépést követve!

2018. december 12. 07:30 - Life Advisor

lidya-nada-638316-unsplash.jpgMindannyian ismerjük a pozitív és a negatív közötti különbséget. Olyan mint a fekete-fehér, a jó-rossz, a helyes és helytelen. Emiatt a jó és pozitív élet megtapasztalásának a vágya mindannyiunkban megtalálható. A pozitív élet egy egy adott céltól különbözik.  Ha olyan dolgot szeretnél mint pénz, munka vagy egy bizony személy, akkor talán meg is kaphatod, de mindig lesz még valami, ami hiányzik. Egy pozitív élet olyas valami, amit magadnak adhatsz, belülről teremtheted meg, így pozitív életet élhetsz függetlenül attól, hogy hol vagy, ki vagy és mit csinálsz. Most megmutatok neked 4 olyan tippet, amely segíthet pozitív életet teremteni.

Tovább

5 lépés, hogy mestere legyél a networkingnek és a személyes márkádnak

2018. december 11. 07:30 - Life Advisor

rawpixel-652551-unsplash.jpgA személyes márka és a networking szó hallatán a legtöbb embernek a hátán feláll a szőr. Gyakran ugyanis olyan dolgokra és tulajdonságokra asszociálnak, mint nyájas, seggnyaló, csak MLM rendszerben dolgozni képes ember. A rossz visszhang ellenére a networking - ha tényleg valódi kapcsolatok építésén alapul - az egyik leghatékonyabb eszköz a személyes márkád számára. Bemutatok 5 olyan lépést, amivel még inkább mestere lehetsz ezeknek a képességeidnek.

Tovább

5 produktivitást fejlesztő gyakorlat a sikeres 2019-es évért!

2018. december 10. 07:30 - Life Advisor

nathan-dumlao-520251-unsplash.jpgMindenki több időre vágyik, ez szinte biztos. Az idő a legértékesebb erőforrásunk és amint megtanulod beosztani és managelni az idődet, akkor teljesen más perspektívából fogod megtapasztalni az életed. Az időgazdálkodás javítása az egyik legnagyobb ajándék, amit önmagadnak adhatsz. Számos módszer létezik, amivel fejlesztheted a produktivitásod, de nem mindegyik adja ugyanazt az eredményt számodra.

Tovább

3 mentális trükk amely segít, hogy produktívabb legyél!

2018. december 09. 07:30 - Life Advisor

luke-porter-92269-unsplash.jpgFüggetlenül attól, hogy értékesítő, diák vagy szoftverfejlesztő vagy, egy cseppet sem tudsz előrelépni a karrieredben, ha nem vagy produktív. A produktivitás a siker egy lényeges összetevője, ennek ellenére nem sokan törődünk eme lényeges dologgal. Ez nem a mi problémánk. A probléma az, hogy a mai világunkban a közösségi oldalak, a túl sok marketing lehetőség, a rövid üzenetek, gyors beszélgetések teljesen összezavarnak minket és szétdarabolják a figyelmünket, produktivitásunkat. De mi lenne, ha azt mondanám, hogy létezik egy olyan módszer, amely segíthet abban, hogy elkerüld ezeket a kerülőutakat, valójában a feladataidra fókuszálj és elérd a céljaid? Tényleg van ilyen módszer és csak 3 egyszerű lépést kell hozzá megpróbálnod. Íme.

Tovább

10 napi szokás, amely változtathat az életeden!

2018. december 08. 11:56 - Life Advisor

rawpixel-1135716-unsplash.jpgA magatartásod határozza meg, hogy mennyire vagy sikeres. A sikeres emberek nem "csak úgy" sodródnak a csúcsra, hanem szükségük van olyan koncentrált cselekvésekre, fegyelemre és energiára mindennap, hogy ez ténylegesen megtörténhessen velük. Ne hagyd, hogy a régi szokásaid visszatartsanak, kezdj hozzá az alábbi 10 szokáshoz, amely a te életedet is megváltoztathatja.

Tovább

7 tipp, hogy ne váljunk el!

2018. december 07. 07:30 - Life Advisor

eric-ward-501550-unsplash.jpgNagyon sokan élnek olyan párkapcsolatban, amelyben egy idő után mindent természetesnek gondolnak. Az ilyen kapcsolatok egy idő után elkezdenek ellaposodni és a legtöbb esetben szakítással, válással végződnek. Meglepőnek tűnhet a kijelentés, amelyet biztos, hogy már te is olvastál vagy hallottál, miszerint a legtöbb párkapcsolati konfliktus és végső soron a válások nagy része is az elégtelen kommunikáció következménye. Íme 7 tipp, amivel fejlesztheted önmagad a párkapcsolatodban, hogy elkerülj egy szakítást. Ne felejtsd el, hogy mindent helyre lehet hozni, ha ez a közös akarat.

Tovább

5 jel, hogy sikeres vagy akár tudsz róla, akár nem

2018. december 06. 07:30 - Life Advisor

crew-88128-unsplash.jpgÉvekig egy már réges rég elavult definícióhoz ragaszkodtunk, amikor a karrierünk sikerét próbáltuk meghatározni. Régebben sikeres emberek azok voltak, akiknek "fontos" munkájuk volt és egy tonna pénzt kerestek. Könnyű volt felismerni a sikeres embereket az öltözködésük, az autójuk, a házuk és egyéb anyagi javak segítségével. Ma már azonban okosabbak vagyunk.

Tovább

Ezt gondolják rólad a munkatársaid, ha smileyt használsz az emailjeidben.

2018. december 05. 07:30 - Life Advisor

charles-etoroma-788350-unsplash.jpgKétféle ember létezik. Vannak akik úgy gondolják, hogy az emojik csak kiegészíthetik, díszíthetik a mondanivalójukat, még mások szerint a smileykkal egy teljesen külön nyelvet beszélhetünk. Miért kockáztatjuk annak az esélyét, hogy dühösen nézek ránk, ha egy " :) "-val akarjuk hangsúlyozni, hogy minden rendben van? Nos egy amerikai tanulmány rövidesen eloszlatja a rózsaszín felhőket a nagy emoji szerelemben, plusz segítségedre lehet a karrieredben is.

Tovább