Hogyan ne legyél unalmas az első randin? 15 egyszerű ötlet

2023. június 03. 07:30 - Life Advisor

randi_izgalmas_tippek.pngOlyan randikra jársz, amelyek nem vezetnek sehová? Dumáltok kicsit, örültök hogy találkoztatok és elbúcsúztok? Az első lépés a probléma megoldásához az, hogy elfogadod, hogy ez a te hibád. Ezek a tippek pedig segítenek feldobni az unalmas randikat és arra ösztönzik a nőket, hogy újra találkozzatok.

1. Flörtölj!

A legtöbb unalmas randi azért fordul elő, mert egy férfi nem flörtöl.

Sok férfi aggódik amiatt, hogy túl gyors a tempó. Néhányan meg akarják várni a "jelet", hogy egy nő készen áll arra, hogy megérintsék, megcsókolják vagy bókoljanak neki.

De férfiként a te szereped, hogy VEZESS! Ez azt jelenti, hogy a te feladatod, hogy kezdeményezd a flörtölést és érdekessé tedd a randit.

Lehet, hogy ez nem fair, de ezt dobta a gép.

A kulcs az, hogy lassan kezdd és nézd meg, hogyan reagál rá. Ha jól, akkor csináld tovább olyan ütemben, amely mindkettőtöknek kényelmes. Ha rosszul vagy esetleg lefagy, hagyd abba, amit csinálsz és ismerjétek meg jobban egymást, mielőtt újra próbálkozol. 

Ha egyáltalán nem flörtölsz, azt fogja gondolni, hogy nem vonzódsz hozzá vagy túl gyáva vagy ahhoz, hogy ezt kimutasd felé.

2. Ne félj másnak lenni

Ugyanolyannak lenni, mint mindenki más, definíció szerint unalmas.

Mégis, olyan sok srác elrejti valódi személyiségét, és egy "menő" mainstream srác személyiségét játssza. 

Ezt felejtsd el! Mesélj az egyedi hobbidról! Oszd meg az egyedi humorérzéked. Ha hű maradsz magadhoz, megtalálod azokat a nőket, akik SZERETNEK téged. Erre lesz szükséged, hidd el! 

3. Ne korlátozd magad

Ha egy malac vicc jut az eszedbe, mondd el. Ha van egy klassz történeted, mondd el. 

Ne szűrd meg a valódi személyiségedet csak azért, hogy mi van, ha esetleg nem tetszik neki. A legtöbb ember ugyanis épp ezt teszi, te pedig nem a legtöbb pasi akarsz lenni.

4. Oszd meg a szenvedélyeid

Amikor teljes lelkesedéssel beszélünk a szenvedélyeinkről, szinte lángra lobbanunk. Bevonzzuk az embereket, még akkor is, ha korábban nem érdekelte őket a téma. A nők szeretnek szenvedélyes férfiakkal randizni, ezért mindenképp mesélj a szenvedélyeidről.

5. Kérdések helyett használj feltételezéseket

Az interjúkérdések az unalmas randik alapelemei.

  • Mit dolgozol?
  • Van testvéred?
  • Milyen zenét szeretsz?

Igen, meg akarod ismerni őt. De nem leszel olyan egyedi vagy érdekes, ha felteszed azokat a kérdéseket, amelyeket már 100000-re hall.

Ennek egyszerű módja az, ha a kérdéseid feltételezésekké alakítod. Mondd el neki, hogy úgy néz ki, mint az a fajta lány, aki azt mondja, hogy élvezi a hiphopot, de nem ismeri igazán a hiphop zenéket. Ez csak egy példa, de minél konkrétabb vagy, annál jobb. 

Vagy csodálkozni fog, hogy igazad volt, vagy kijavít és megkérdezi, miért feltételezted ezt. Akárhogy is, jobb mint az unalmas interjúkérdések.

6. Ne légy te a "kedves srác"

Unalmas, ha egyetértesz mindennel, amit mond vagy megdicséred őt a legkisebb eredményekért. Ráadásul valószínűleg te leszel a "kedves srác". 

Érdekesebb, ha játékos módon ugratod, megkérdőjelezed, "furcsának" találod a döntéseit. A megérdemelt bók, sokkal jobban esik egy nőnek. 

7. Nevettesd meg

Ha megnevettetsz egy nőt, soha nem fogja unalmasnak találni a randit.

8. Ne vedd magad túl komolyan

Azok az emberek, akik túl komolyan veszik magukat, a legunalmasabbak a világon. Tehát fogadd el a hibáid és tanulj meg nevetni magadon. 

Ha ez a nő kedvel téged, akkor ugrathat téged, vagy piszkálhatja a bizonytalanságodat, hogy tesztelje az önbizalmadat.

9. Ne vonulj félre

Próbálj véleményt kialakítani, amikor csak lehetséges. Ha nem tudsz véleményt adni egy témáról, mondd el, miért nem.

10. Használj kreatív nyelvet

A hasonlatok és metaforák nagyszerű eszközök a történetmesélés fűszerezésére. Használd az öt érzékszerved, hogy kifejezd a mondandód.

11. Írd le az érzelmeid

Amikor elmesélsz egy történetet, írd le azokat az érzelmeket, amelyeket a történetedben szereplő emberek éreztek. Kérd meg a randi partnered, hogy képzelje el, ő mit érezne. Ez a taktika bármilyen fakó történetet életre kelthet.

12. Térj a lényegre

Nem mesélj olyan történeteket mint egy nagypapa a régi-régi időkről. Merj a lényegre térni!

13. Tervezz valami mozgalmas randit

Nincs szükséged különleges, egyedi randihelyszínre, de segít, ha nem étterembe mentek vagy meginni valamit. Sétáljatok egy folyóparton vagy menjetek biliárdozni, bowlingozni stb.

14. Légy spontán

Egy spontán helyszínváltás izgalmas lehet. A három különböző helyszínnel rendelkező randi segít frissen tartani a dolgokat egy nő fejében.

Talán az egyik ilyen helyszín lehet a lakásod, ahol a dolgok igazán érdekessé válhatnak.

15. Jó szórakozást!

Sok nő nagyon stresszesnek találja az első randikat. És ha ideges leszel, még rosszabbul fogja érezni magát. Ezért a férfi feladata, hogy szórakoztatóvá tegye a randit.

Ha mindketten jól érzitek magatokat, mindketten könnyebben megtudtok nyílni egymás felé. A legegyszerűbb módja annak, hogy szórakozzatok egy randin, ha abbahagyod az eredményfüggőséget. Hozd be őt a világodba és hagyd, hogy együtt folytassátok az utatokat. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása