10 dolog,amit megtehetsz, hogy vonzóbb férfivá válj 2023-ban

2023. január 12. 07:30 - Life Advisor

vonzo_ferfi.jpgTe is azon férfiak közé tartozol, akik szerint elengedhetetlen hogy jóképű és gazdag is legyél, hogy bevonz egy nőt az életedben? Vagy elfogadod, hogy mindezt lehet egy kis bájjal és karizmával is, de úgy érzed, hogy ez sincs meg benned? Ez a poszt arra fog inspirálni, hogy ne add fel. Lehet tanulni különböző tippeket, hogy elbűvöld a nőket, de vannak más dolgok is, amelyeket megtehetsz, hogy vonzóbbá válj. Ha belefáradtál abba, hogy magányos és láthatatlan legyél az ellenkező nem számára, itt az ideje, hogy cselekedj. Ez a 10 tipp segíthet abban, hogy olyan típusú férfivá válj, aki vonzó a nők számára. A jó hír, hogy nincs szükség arra, hogy gazdag légy vagy extrém jó legyen a külsőd.

 

 

1. Légy szociálisabb

Sok férfi küzd a randizással, mert alig találkoznak új nőkkel. Lehet, hogy van néhány hobbijuk vagy hétvégente elmennek egy bárba, de nem használják ki a lehetőséget, hogy beszéljenek azokkal az emberekkel, akik keresztezik az útjukat.

Nem kell "randiguruvá" válnod és minden egyes nővel beszédbe elegyedned, aki az utadba kerül, de próbálj meg minden nap beszélgetést folytatni egy új emberrel. Ezzel számodra is kényelmesebb lesz idegenekkel beszélgetni, amely segíthet mélyebb beszélgetéseket is kialakítani. Ráadásul így, ha legközelebb meglátsz egy vonzó nőt, akivel randizni szeretnél, könnyebb lesz a beszélgetés megkezdése is.

Az aktív társasági élet mindig is vonzó tulajdonság volt. Manapság pedig (amikor az online világ hatalma uralkodik) még inkább vonzóbb lehet egy-egy való életben történő beszélgetés valaki teljesen új emberrel. 

2. Szerezz női barátokat

Nem kell gazdagnak vagy jó megjelenésűnek vagy akár karizmatikusnak lenned ahhoz, hogy női barátokat szerezz. Csak légy kedves fickó, aki meghallgatja a problémáikat vagy más módon nyújt számukra értéket. Ha a múltban "kedves srác" voltál a szerelmeidhez, akkor valószínűleg tudod, hogy ez működik.

Mindenesetre van egy boldog közeg a végtelenül baráti zónás "kedves srác" és a playboy között, aki megpróbál lefeküdni minden nővel, akivel találkozik. 

Ő az a fajta férfi, aki választás alapján szerez női barátokat. Az ilyen srác sokkal több lehetőségre számíthat, különösen ha tudja, hogy kell kezelni egy férfi-nő barátságot.

Ennek a legjobb módja, ha meghívod a női barátod valami eseményre, kirándulásra és megkéred, hogy hozza magával a barátnőit. A barátnői sokkal nyitottabbak lesznek arra, hogy randevúzzanak a "kedves sráccal", mert már olyan ember is kezeskedett érte, akiben megbíznak.

Sokkal könnyebben randizhatsz ezekkel a nőkkel, mint idegenekkel, akik nem tudják, hogy egyáltalán bízhatnak-e benned. Szóval, mit szólnál ahhoz, hogy az új "légy szociálisabb" kihívást arra használnád, hogy több női barátot szerezz? Általában kifizetődő dologba fogsz ezzel. 

3. Öltözködj és figyelj magadra jobban

A férfiak hajlamosak alábecsülni a jól öltözködés fontosságát az ellenkező nem vonzása érdekében. Sokan nem veszik észre, hogy egy jó ruhával átalakíthatják a megjelenésüket.

Nem kell csúcskategóriás, márkás ruhákat viselned. Hatalmas hatást gyakorolhatsz már azzal is, ha egyszerűen a testedhez jól illeszkedő ruhákat hordasz. 

Az ápolási rutin ugyanilyen fontos. Menj el egy remek fodrászhoz, aki az arcod formájának megfelelő frizurát varázsol neked. Egy jól nyírt szakáll férfiasabbá teheti az arcot, ugyanúgy mint néhány alapvető bőrápolási rutin is.

Tartsd tisztán és levágva a körmeid. Hogyan is várhatná el egy nő, hogy törődj majd vele, ha még a körmeidet sem ápolod?

4. Építs esztétikus testet

Férfiként az egyik legjobb dolog, amit tehetsz a megjelenésed javítása érdekében, az az, hogy erős esztétikai fizikumot építesz. Bebizonyosodott, hogy az izmos férfiaknak több szexuális partnerük van és általában a nők is az ilyen típusú férfiakat részesítik előnyben. Sőt, azt is kimutatták már a kutatások, hogy az ilyen férfiak általábban boldogabbak és egészségesebbek. 

5. Legyen ambíciód

Erre nem feltétlen azért van szükség, hogy több pénzt keress. Sok nőt vonz, ha egy férfinak van ambíciója. Az ambíció szexi tulajdonság és nem csak azért, mert sikerhez vezethet. Ez biztos jele annak is, hogy a szenvedély ég benned. 

Ha szenvedélyes és ambiciózus vagy a munkáddal kapcsolatban az még jobb. Ha nem, akkor szánj egy kis időt arra, hogy találj valamit, ami iránt lelkesedsz és ami igazán boldoggá tesz. Amúgy mindez az egész életedet teljesebbé fogja tenni, függetlenül attól, hogy hány nőt nyűgözöl le vele.

6. Légy kalandvágyó

A nők szeretik, ha egy férfi kalandvágyó. Ez különbözteti meg őket minden más férfitól. A kalandvágyó természet más vonzó tulajdonságokat is magával hoz, mint például a bátorság, a szenvedély és az életkedv. Döntő fontosságú, hogy a nők gyakran feltételezik, hogy egy kalandvágyó srác közelében lenni segít nekik is kifejleszteni ezeket a tulajdonságokat. 

7. Keress egy olyan életcélt, ami nem a nők üldözése

Semmi sem lankasztja le olyan gyorsan a nőket, mint a rászorultság. A férfi feladat, hogy egy nőt "üldözzön" anélkül, hogy túlságosan rászoruló lenne. Ezen egyensúly megtalálása sokaknak nehéz, különösen akkor, ha magányosak.

A legjobb módja annak, hogy megtaláld ezt az egyensúlyt, ha felfedezel egy olyan életcélt, amely fontosabb számodra. A hollywoodi filmek terjesztik az a téves eszmét, hogy a végtelenségig a nőkre való akaszkodás a szívük megnyerésének titka. A valóságban ez fordítva van. Egy nő jobban tisztel téged, ha van egy célod azon kívül, hogy megpróbálsz randizni vele. 

8. Meditálj

A meditáció segít sok olyan tulajdonság kialakításában, amelyeket a nők vonzónak találnak. A meditáció révén kevésbé fogsz aggódni a nőkhöz való közeledéstől és a flörtöléstől. Jobb hallgatóság leszel, mert kevésbé valószínű, hogy mindent túlagyalsz. Ráadásul nyugodtabb, földhözragadtabb jelenlétet biztosít számodra. Emiatt magabiztosabb leszel, amely pedig abban lesz a segítségedre, hogy a nők nagyobb biztonságban érezzék magukat körülötted.

9. Fektess be egy profi fotózásba

A legtöbb férfi online társkereső profilja szörnyű. Az átlagos profilok többsége csak szelfiket és rossz minőségű fényképeket tartalmaz róluk. A nagyobb sikernek örvendő profilokon viszont a férfiak az utazásaikról, szenvedélyeikről és a szórakoztató életmódjukról készült képeket osztanak meg.

Manapság rengeteg fotós van, aki online társkeresőre szánt fotók készítésére szakosodott. Ők tudni fogják, hogyan lehet a lehető legjobban kinézned és számos fényképet készítenek rólad tökéletes beállítással, megvilágítással stb.

Az ilyen fotók azonnal felkeltik a nők figyelmét, hiszen kilógsz velük abból a végtelen középszerűségből, amelynek ki vannak téve az online társkeresőkön. Ráadásul egy kis státuszt is varázsolnak neked a professzionális képek, ugyanis az egyetlen ember, akit ilyen jó minőségű fotókon láthatnak, a modellek és a hírességek.

10. Olvasd a Life Advisort

Ha rendszeresen olvasod a Life Advisort, az azonnal szexibbé tesz. A társkereső és párkapcsolati cikkeim olvasása új irányt, lehetőségeket adhat számodra, jobban megismered a férfiak és a nők közötti dinamikát és ez a tudás segít majd neked kijönni a "lúzer vagyok" életérzésből.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása