Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

5 jel, hogy a párod már nem szerelmes beléd

2022. október 21. 07:30 - Life Advisor

parod_mar_nem_szeret.pngÁlmaid kapcsolatában élsz. Azonban, mint minden kapcsolatban, vannak hullámvölgyek és bár az első néhány év egy valóra vált álom volt, a múlt évtől kezdve mindketten már a legapróbb bosszúsággal képesek vagytok egymás agyára menni. Megvizsgálod az időt, az életetek, a munkátok és minden mást, ami egy kapcsolatban előfordul. Elégedett vagy és elhiszed, hogy a párod is az. Persze az izgalom már nem olyan, mint régen. Még mindig boldog vagy és hiszed, hogy a párod is az. Egy nap a párod váratlanul bejelenti, hogy elhagy téged. Már nem szeret és ki akar lépni a kapcsolatból. Megdöbbentél. Nem láttad, hogy ez jön. Nem vetted észre a jeleket, most pedig már túl késő. Léteznek ugyanis olyan árulkodó dolgok, amelyek azt jelezhetik, hogy a kapcsolat a végéhez közeledik. 

Már nem kommunikáltok egymással. Persze, hogy a hétköznapi dolgokról beszéltek, de a mély, hosszú beszélgetések a jövőtökről, a céljaitokról már nem kerülnek napirendre. 

A kommunikáció, az otthonotok működtetése és minden, ami ezzel jár - a gyerekek nevelése, ha aktuális - megváltozott. 

Lehet azt gondolod, hogy ez teljesen normális, hiszen évek óta együtt vagytok. Ez azonban annak a jele, hogy a párod vágya a kapcsolatotok iránt csökken.

Jobban értékeled a barátaiddal töltött időt, mint a pároddal töltött időt. Emlékszel azokra a napokra, amikor hosszú utazásokra mentetek és mindketten kalandokat kerestetek. Ez most már nincs meg. 

Úgy tűnik, mintha amikor együtt vagytok, arra vágyna, hogy gyorsan elmenjen és sokkal szívesebben töltenétek együtt az időt külön vagy a barátaitokkal, mint egymás társaságában. 

Szexuális intimitás. Vágytál a párodra és gyakran vártad azokat a meghitt estéket, együttléteket, ő is így volt ezzel. Az idő múlásával azt hiheted, hogy a mindennapok elfoglaltsága miatt nem történik már meg mindez olyan gyakran. Az intimitás fellobbanására azonban több, mint elegendő idő áll rendelkezésre, mégis mindenáron kerülitek.

Elfelejti a legfontosabb évfordulókat és születésnapokat. Régebben várta ezeket az eseményeket, mindig volt valami ötlete és terve.

Most minden eddiginél feledékenyebb és inkább kötelességnek, mintsem izgatottnak érzi magát, hogy megtervezze és élvezze veled ezt a különleges napot.

Kritika. Mindannyian követünk el hibákat és időről-időre korrekcióra van szükségünk. A párod viszont minden alkalommal kritikus veled szemben.

Úgy tűnik, hogy semmi, amit érte teszel, nem elég jó és habozás nélkül a fejedhez vágja, hogy az almás pite iszonyatos volt, anélkül, hogy egy percet is szánna arra, hogy megköszönje, hogy egyáltalán fáradoztál az elkészítésével.

Bár ezek a dolgok előfordulhatnak, nem kizárólagosak és nem is mindig azt mutatják, hogy a kapcsolat bajban van, de ha megnézzük azokat a mögöttes okokat, amelyek miatt az emberek véget vetnek a kapcsolatnak, akkor ennek bizonyos elemei valamilyen szinten megvannak. 

A párkapcsolatban lévő munka soha nem ér véget, ezért értékeld a párod, töltsetek minőségi időt együtt, ne csak egyénileg, de párként is fejlődjetek. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása