Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mit árul el a csillagjegyed a szexuális életedről? 1.rész

2022. október 01. 07:30 - Life Advisor

Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz

szex_es_asztrologia.jpg"Drágám, mi a csillagjegyed?" Lehet, hogy nem ez a legszexibb dolog, amit meg akarsz kérdezni a párodtól, mielőtt lehorgonyoznál mellette, érdemes megjegyezni, hogy valakinek a csillagjegyét ismerni már intimebb kategória. Ez ugyanis a legtöbb esetben úgy derül ki, hogy a konkrét születési dátumát tudjuk a párunknak, ami nyilván egy komolyabb vagy komolyabbra forduló kapcsolat esetén nyilvánvaló lesz, első randin eszerint választani azonban már kínos lenne. Az asztrológia, mint tudomány viszont meglehetősen érdekes és kétségkívül sokat elárulhat egy ember személyiségével kapcsolatban. Mivel hatékony önismereti eszközként is használható, bepillanthatunk vele a párunk szexuális életébe is, mint például, hogy mennyire lesz kompatibilis velünk, mi indítja be vagy épp lankasztja le a párunkat, így összességében azt is, hogy mire számíthatunk a hálószobában. A poszt első részében a Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán és Szűz csillagjegyeket vesszük górcső alá, holnap pedig érkezik a többi csillagjegy is.

KOS (03.21 - 04.20)

Mivel a kos az első az állatövi jegyek közül - és a legfiatalabb is - az ágyban a koruk szerint viselkednek. Nagyon önző szerelmesek, szeretnek a legjobbak lenni az ágyban, mert mindenben első helyen kell lenniük. Ők akarnak lenni azok, akik a legtöbb orgazmust és örömöt adják neked, akik igazán feldobnak téged, mert különlegesnek akarják érezni magukat. Mindemellett viszont sok odafigyelésre is szükségük van.

Mindenképpen élvezz minden pillanatot, amíg együtt vagy egy kossal, mert nagyon is ragaszkodó jegyről van szó. Ha nem szentelsz neki elég figyelmet, arról garantáltan tudni fogsz. Mindenért szeretnek megdolgozni, szenvedélyesek és rendkívül ambiciózusak. 

Mivel hozhatsz tűzbe egy kost? 

Mivel a kos az egóról szól és a fejük uralja az egész csillagjegyet, szeretik, ha a fejükre fókuszálsz. Beletúrhatsz a hajába, simogathatod a fejét, masszírozhatod a fejét stb.

Mit ne csinálj?

Ne add magad könnyen! Ezzel ugyanis minden vágyat kiölsz belőle. A kos szeret erőfeszítéseket tenni azért, hogy megszerezzen téged és hogy felejthetetlen szeretőddé váljon.

Kedvelt szexpóz?

Misszionárius, mivel szeretnek irányítani és a csúcson lenni. Néha szóba jöhet a kutya póz is, viszont, ha ezt csinálják, szeretnek tükörbe nézni közben, hiszen mint említettük, minden az egójukról szól.

BIKA (04.21 - 05.21)

A bika jegy szülöttei érzéki természetükről ismeretesek. Szeretik, ha megérintjük őket szex közben, utána összebújunk velük és egy egész estét egymás karjaiban töltünk. Köztudottan lusták, de szeretnek irányítani. Szeretik megmondani a partnerüknek, hogyan és mit csináljanak és panaszkodni fognak, ha nem felelsz meg az elvárásaiknak. Mivel a komfortzónájukat is szeretik, hajlamosak ugyanannál a pozíciónál megragadni.

Mivel hozhatsz tűzbe egy bikát?

Minden érzéki kényeztetéssel, mint a jó étel, a jó bor, az illatok. Szeretik, ha gondoskodnak róluk és elkényeztetik őket. Fontos, hogy tegyél meg mindent, hogy csinosan, szexin mutasd meg magad nekik, hiszen ezzel is kényezteted őket.

Mit ne csinálj?

A bikák nem szeretik azokat az embereket, akik nem törődnek magukkal. Az ápolt és jól "összerakott" embereket részesítik előnyben, különben nem érdeklődnek irántuk.

Kedvelt szexpóz?

Minden olyan pozíció, ahol ők vannak alul. 

IKREK (05.22 - 06.21)

Mivel az ikreket a kommunikáció és a technológia bolygója uralja, nem meglepő, hogy a szavak és a kommunikáció kulcsfontosságú az ikrek számára az előjátékban és a szex során is. Amíg szép és csábító jelzőket hallanak szerelmük szájából - szex előtt, közben és után - nyert ügyed van velük. Több időre van szükségük ahhoz, hogy beinduljanak, ha szexről van szó, így nem ritka, hogy már 1 nappal az aktus előtt kacér üzenetekkel, flörtökkel bombázzák partnerüket. 

Az ikrek könnyelműek, nem szólnak bele, hogy mit csinálsz az ágyban, de egy valamit ne feledj: beszélj hozzájuk. Minden a kommunikáción múlik. Ha visszajelzést kapnak, hogy valami jó érzés, vagy hogy szereted, ha bizonyos dolgot csinálnak, akkor biztosan élvezetes együttlétetek lesz. 

Mivel hozhatod tűzbe az ikreket?

Beszéddel. Meséld el nekik, hogy milyen jó érzés velük lenned, mit szeretsz az ágyban stb. 

Mit ne csinálj?

Ne légy csendben! Olyan valakire van szükségük, aki szeret beszélni, mivel, ha nem kommunikálsz vele, könnyen ezt fogja hinni, hogy unalmasnak találod őt.

Kedvelt szexpóz?

69 - Szeretik használni a szájukat, akár adnak, akár kapnak.

RÁK (06.22 - 07.22)

Az asztrológia szerint a rák vágyai ugyanolyan gyakran változnak, mint az uralkodó bolygójuk a Hold. Viszont, ha egyszer beleszeretnek valakibe, akkor ragaszkodnak hozzá és nem engedik el az illetőt. Ugyanolyan védelmezőek és szúrósak, mint a szimbólumuk, a rák, de egyben vízjel is, ami azt jelenti, hogy a rákok a "maguk módján uralkodnak", nagyon érzelmesek. 

Annak ellenére, hogy szeretik az elkötelezettséged, időnként más emberek felé is nyitnak és érdeklődést mutatnak. Egy rák minden energiáját megtakarítja a szexuális együttléthez. Szex után egy remek ágyban reggelit szerveznek, mielőtt egy következő "menet" jönne. Titokzatos természete miatt nem várhatod el a ráktól, hogy teljesen őszinte legyen. 

Mivel hozhatsz tűzbe egy rákot?

A mellei, mellbimbói kényeztetésével. Szeretik, ha simogatják a mellüket, mellkasukat.

Mit ne csinálj?

Ne uralkodjon az otthonodban, illetve a hálószobádban káosz, rendetlenség. Ezzel ugyanis azt sugallod nekik, hogy az egész életeddel sem törődsz.

Kedvelt szexpóz?

Fordított lovaglópóz, mivel szeretnek a csúcson lenni a párjukkal, viszont nem akarnak teljesen mély érzelmekbe kerülni.

OROSZLÁN (07.23 - 08.23)

A dzsungel királyaként az oroszlán szeret dominálni. Szeretik megteremteni a hangulatot a hálószobában. Nem feltétlen kell szerelmesnek lenniük, de szeretnek nagy körítést adni a szexnek és pénzt költenek arra, akivel együtt vannak. Az oroszlánok nagylelkűek, amihez vad egó is társul, így könnyen önzőek is lehetnek. Mivel elég vad csillagjegy, készen kell állnod a vadabb dolgokra is. Az oroszlánok elsődleges feladata lenne, hogy megtanulják, hogyan haladjanak az árral és kevésbé szóljon a szex csak róluk.

Mivel hozhatsz tűzbe egy oroszlánt?

Olyan társhoz vonzódnak, aki imádja az ágyban nyújtott teljesítményüket. A bókokat is szeretik, így a hízelgéssel biztosan nem hibázol.

Mit ne csinálj?

Ne beszélj róla a háta mögött! Minden a hírnevükön múlik, beleértve a szexuális képességeiket is, tehát ha úgy gondolják, hogy a hírnevüket megkérdőjelezed, kiborulnak.

Kedvelt szexpóz?

Az ugróbéka, amely valójában egy módosított kutyapóz. Ebben a pózban tudja legjobban kiélni az a vadságot és heves tüzet, amely benne van.

SZŰZ (08.24 - 09.23)

A szüzek bármikor nyitottak a szeretkezésre, de lehetőleg még azelőtt, hogy a nap teljesen kifacsarta volna őket. Nagyobb valószínűséggel érdekli őket a BDSM, mert könnyen alkalmazkodnak új pózok kipróbálásához, illetve földi jegyként fontos számukra, hogy a testük élvezze az együttlétet és megtapasztalják minden érzékszervük működését. Számukra egy vékony határvonal húzódik az öröm és a fájdalom között, amely nagyon betudja indítani őket. Kedvelik a rutinokat, így a szexnek megszokottá kell válnia az életükben. 

Mivel hozhatsz tűzbe egy szűzet?

Sokszor szeretnek maszkot viselni, nem szeretnek sokat beszélgetni és általában szeretik a perverzebb dolgokat.

Mit ne csinálj?

A hálószobád nem lehet rendetlen. Nem szeretik a csoportos szexet sem, mert túl klausztrofóbiások, szeretik a szabadságot és a teret. 

Kedvenc szexpóz?

Szék póz. Ebben a pózban a férfi mozog többet és sok energiát igényel tőlük, hiszen a nőt tartani kell, azonban mivel a lábuk és a kezük is összekulcsolódik a szűz számára az élmények ezzel a pózzal fokozódnak igazán. 

A poszt második részét a többi csillagjeggyel (Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak) a holnapi napon olvashatod az oldalon. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása