Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

30 jel, hogy jól sikerült az első randi

2021. június 21. 07:30 - Life Advisor

first_date_tippek_jelek.jpgMegvolt az első randi? Kíváncsi vagy vajon biztos jól sikerült-e? Jó helyen jársz. Ebben a posztban igyekszünk teljesen belemerülni minden olyan részletbe, amit tudnod kell ahhoz, hogy megállapíthasd, remek volt-e az első randid vagy épp az ellenkezője. Íme 30 jel, hogy az első randi bizony jól sikerült.

1. Hogy érzed, hogy ment a randi?

Mielőtt belemennénk a randin történtekbe, fontos feltenni magunknak a kérdést, hogy mi magunk, hogy éreztük magunkat a randin. Ha pozitív érzések töltenek el minket, akkor az általában jó jel. Viszont nem jelenti azt, hogy ténylegesen vonzódtok is egymáshoz. A jó érzések csak az jelentik, hogy mindketten élveztétek egymás társaságát. 

Az első benyomás fontos és sokat elárul a randiról az, hogy hogy érezted magad, amikor ennek a srácnak/lánynak a közelében vagy. Ha pozitív érzések töltenek el, akkor általában ezek jelenthetik azt, hogy a kémia is kialakult vagy éppen, hogy jó esélye van, hogy a jövőben kialakul. 

Jó, de hogyan derítheted ki, hogy mit is éreztél? Kérdezd meg magadtól : 

  • Élvezted a társaságát?
  • Jól elbeszélgettetek?
  • Volt köztetek egyetértés?
  • Szeretted volna, ha tovább tart a randi?
  • Szeretnéd újra látni?
  • Tetszett neked?
  • Beszéltetek már a randi óta?

Ne feledd, hogy fontos ismerned az érzéseid az első randival kapcsolatban, hiszen el kell döntened, hogy szeretnéd-e újra látni az illetőt.

Egyesek számára túl könnyű beleszeretni a szerelem gondolatába. Próbáld meg ezt kicsit félretenni és az emberre koncentrálni, ugyanis vele kapcsolatban kell érezned a vonzalmat. Eléggé elcsábított téged ahhoz, hogy újabb randi legyen belőle? Ha igen, akkor olvass tovább, hátha ő is így érez.

2. A vártnál tovább tartott 

Az egyik legjobb jele annak, hogy a randi jól sikerült, ha hosszabb ideig tartott, mint amennyit eredetileg terveztetek. Lehet, hogy eredetileg csak moziba akartatok menni, de aztán vacsoráztatok majd megittatok valamit az este meghosszabbításának érdekében. 

Miért jó jel mindez? 

Mert, ha valamelyikőtök nem érezte volna jól magát, akkor minden egyes tevékenység után lehetőségetek lett volna arra, kitaláljatok valami kifogást és távozzatok. Nincs szükség egy barátra, hogy telefonhívással megmentsen vagy kitalálj valamit amiért lelépsz. Csak egyszerűen eltelt az éjszaka.

Az a tény, hogy mindketten maradtatok és a randi folytatódott, az a jel, hogy mindketten éreztetek valamit.

3. Sokat nevettél

Valljuk be, mindannyian tudjuk, hogy az élet tele van rengeteg hullámvölggyel. Mindenki szeretne találni valakit, akivel átvészelheted a nehéz időket és rengeteg boldog emléket építhettek együtt. 

Ha úgy érzed, hogy a randin sokat nevettetek, az nagyszerű dolog. Mindkettőtöknek hasonló humorérzéke van, ami jót ígér a jövőre nézve. Fontos, hogy örömöt szerezzünk egymásnak és együtt éljük meg ezeket az örömöket. Ez segít abban, hogy bármivel megbirkózzatok. 

4. Van köztetek kémia

Ahogy fent már beszéltük a kémia érzése nem minden, de jó jel lehet. Vannak finom jelek, amelyek szerint bizonyos fokú kémia érződik egymás iránt, amit legtöbbször a testbeszédünk fejez ki. 

  • Összemosolyogtatok?
  • Tükröztétek egymás mozdulatait?
  • A szemedbe nézett, amikor beszélt hozzád?
  • Közelebb hajolt, hogy jobban halljon?

Mindezek a jelek azt mutatják, hogy kedvel téged. 

5. Mindketten sokat beszéltetek

Az első dolog, amit egy első randin szeretnél, hogy ne legyen kínos csend, hanem értelmesen eltudjatok beszélgetni. Persze vannak, akik túlzásokba esnek. 

Ha a partnered engedett volna beszélni, csak te nem beszéltél, akkor az mutathatja azt, hogy te nem nagyon voltál jelen a randin és emiatt nem volt könnyű beszélned. Nem érezted a szimpátiát.

Ha a partnered szünet nélkül beszélt és nem hagyott szóhoz jutni, akkor abból sejtheted, hogy esetleg ő már teljesen jól megvan magában és talán senki más nem fér már bele az életébe. 

Gondold csak át az első randitok beszélgetéseit, mert ezzel könnyű felmérni, hogy mindketten ugyanazon az oldalon álltok-e. 

6. Bensőséges viszonyotok lett a randi végére

Nem, nem azt mondom, hogy szexeltetek (de természetesen ez is lehet). Néhány pár szereti megismerni egymást, mielőtt szeretkezésre kerülne a sor. 

Az első randin meghitt lehet az ölelés vagy a csók zárásként. Vagy talán kézenfogva sétáltatok. Ezek olyan jelek, amelyek bizonyítják, hogy vonzódtok egymáshoz és nemcsak barátként tekintetek egymásra.

7. Nem volt elő a telefonotok

Nem titok, hogy ebben a mai világban mindannyian túlságosan ragaszkodunk a telefonunkhoz. Folyamatosan figyeljük már csak puszta megszokásból is. Automatikusan görgetjük a telefonunkat, ha unatkozunk vagy éppen a barátunknak próbálunk írni, hogy mentsen ki minket a randiból. 

Ha viszont sikerült egy randit átélnetek a telefonotok nélkül, akkor ez azt jelenti, hogy inkább mindketten egymással voltatok elfoglalva.

8. Emlékszik a részletekre

Mosolyoghatsz, bólogathatsz a beszélgetések során. Ez olyan képesség, amelyet mindannyian elsajátítunk, amikor unalmas előadáson ülünk és arról álmodozunk, hogy bárcsak bárhol máshol lehetnénk. 

Ha azonban a partnered képes felidézni azokat a dolgokat, amelyről korábban beszéltetek és elmélyültük ezekben a témákban, akkor az nagyon jó jel. Nemcsak a randi sikeressége, de a kapcsolatotok jövőjének szempontjából is. 

9. Közös érdeklődés, közös dolgok

Persze mindenki azt mondja, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Ennek ellenére fontos, hogy legyenek közös dolgaitok. A túl sok különbség ugyanis azt jelentheti, hogy nem vagytok kompatibilisek. 

Például :

  • Ő húst eszik, te vega vagy.
  • Te naponta edzel, ő utál sportolni.
  • Szeretsz a szabadban lenni, ő pedig a tévé előtt.

Túl sok ilyen és ehhez hasonló különbség katasztrófához vezethet. Mindketten túlzottan másképp szeretitek eltölteni az időtöket. Bár mindig van lehetőség változtatásra és kompromisszumokra, ha a különbségek túl nagyon, lehet, hogy nem éri meg. 

Ha viszont mindkettőtöknek hasonló értékei vannak és az érdeklődési körötök is hasonló, akkor ez remek alap lehet a párkapcsolatotokhoz.

10. Beszéltetek a jövőbeli terveitekről

Ha van biztos jel arra, hogy az első randi jól sikerült, akkor ez biztos ide tartozik.

Ha ez hiányzik, akkor nem nagyon fog felmerülni egy újabb randi lehetősége.

Ha viszont a közös érdeklődési körötökből kifolyólag felmerült egy program, film, múzeum, bármi, amit a közeljövőben együtt ki is próbálhatnátok, akkor tudhatod, hogy érdeklődik irántad a partnered és szívesen találkozna veled ismét. 

11. Ismerősök lettetek a közösségi médiában

Ha már mindketten azok voltatok az első randi előtt, akkor ez nem vonatkozik rátok. 

De ha az első randi után történik meg mindez, akkor ez bizony jó jel. Sokan megválogatjuk, hogy kivel vagyunk kapcsolatban a közösségi médiában és nem jelölünk be vagy jelölünk vissza valakit, akit soha többé nem akarunk újra látni.

12. Kérdéseket tettetek fel egymásnak

Mindannyiunknak megvannak az első randis kérdései.

  • Hol születtél?
  • Mit dolgozol?
  • Mit csinálsz a szabadidődben?

Ha oda-vissza kérdéseket tettetek fel egymásnak és őszintén válaszoltatok, plusz érdeklődve hallgattátok a másikat, akkor elkezdett elmélyülni a kapcsolatotok, hiszen azért tettek fel kérdést, hogy többet tudjatok meg a másikról, ugyanakkor a válaszaitokkal ugyanannyi dolgot megosztottatok a saját életetekből a másikkal.

13. Megnyugodtál

Az első randin rendkívül egyszerű idegesnek és kissé szorongva érezni magunkat. Az első randi kínos...legalábbis egy kicsit. 

Mindketten igyekeztek a legjobb oldalatokat mutatni, hogy lenyűgözzétek a másikat, amely sokszor kínos forgatókönyvhöz vezet. 

Ha mindketten jól érzitek magatokat, akkor ez azt jelentheti, hogy a dolgok jól mennek. Mindketten nyugodtak vagytok, ami elősegíti a beszélgetést és azt, hogy jobban megnyíljatok egymásnak.

14. Átgondolt cselekedetek

Gondolj azokra az apró jelekre, amelyek a randi során történtek és amelyek azt mutatják, hogy érdeklődött irántad.

Talán leesett a villád az asztalról és lehajolt, hogy felvegye. Lehet, hogy a mozi után hideg lett és neked adta a kabátját, hogy ne fázz. 

Visszagondolva fontos, hogy ezeket az apróságokat nagy jelként ismerjük el. Ez azt mutatja, hogy gondoskodó ember, aki átgondolt a cselekedeteivel kapcsolatban. Ez nemcsak a randi szempontjából fontos, hanem egy remek tulajdonság is, amit egy partnerben jó, ha megtalálunk.

15. A pillangók ottmaradtak

Emlékszel azokra a pillangókra, amelyek a randi előtt benned voltak? 

Nos, ha ezek még mindig ott vannak, amikor a randinak már vége és már rég elváltatok, akkor biztosan mondhatjuk, hogy az első randi jól sikerült, legalábbis neked.

16. Újból keresett

Felhívott vagy küldött sms-t a randi utáni 24 órában? Ez általában annak a jele, hogy a dolgok jól alakultak.

Persze, a legjobb, ha a telefonhívás vagy az sms túlmutat a kötelező : "Remélem biztonságban hazaértél." mondaton. 

Ha viszont beszélgettek és mindkettőtöknek van még bőven mondanivalója, akkor az első randi bizony jól sikerült.

17. Nem féltetek egymást ugratni

Tanulmányok kimutatták, hogy a humor növeli az összekapcsolódást valamint nyugtató hatása van a beszélgetések és a flörtölés során. 

Ha ésszerű határokon belül nem féltetek ugratni egymást, akkor esélyes egy újabb radni.

18. Tükröztétek egymás testbeszédét

Ha a randin tükröztétek egymás testbeszédét, akkor bizony egy jól sikerült randiról van szó. Úgy távoztál, hogy azt érzeted, mintha már ismernéd az illetőt, de nem tudod, honnan és miért?

Ennek az oka az, hogy úgy érzeted, mintha egész éjjel önmagaddal beszéltél volna a lehető legjobb módon. Ez tulajdonképpen az agy tükörneuron rendszerében gyökerezik. Ez az agyi hálózat az a társadalmi ragasztó, amely összeköti az embereket. 

Ha hasonló ütemben beszéltetek, ha ugyanazokat a mozdulatokat vettétek fel, akkor ez a pont szintén teljesült.

19. Mindketten egyformán részt vettetek a beszélgetésben

Milyen volt a beszélgetés? Mennyit beszélt hozzád képest?

Ha az egész időt azzal töltötte, hogy önmagáról beszélt és nem figyelt arra, amit te mondtál, akkor lehet, hogy nem igazán ment flottul az első randi. 

De, ha ez egy remek első randi volt, akkor meghallgatott téged és további kérdéseket tett fel neked, arra vonatkozólag, amit elmondtál és amit hallott. Mivel valószínűleg mindketten arra törekedtetek, hogy meghallgassátok egymást, valószínűleg fennáll a kölcsönös érdeklődés.

20. Érdeklődtetek a köztetek lévő különbségek iránt

Nem számít, ha különböztök egymástól, az számít, ha kíváncsiak vagytok egymás különbségeire és képesek vagytok folytatni a beszélgetést. 

A kíváncsiság nagyszerű pozitív jel az első randin. Azt mutatja, hogy mindketten szeretnének működtetni a dolgokat, annak ellenére, hogy különböztök kicsit egymástól. 

A figyelem a szeretet legalapvetőbb formája és a valakire való figyelés tudatos erőfeszítéseket igényel, mert ez azt jelenti, hogy te arra az egy emberre összpontosítasz és feldolgozod, amit mondd. 

Igen, fontos a közös pontok felfedezése, de fontosabb az egymás iránti érdeklődés és vonzalom.

21. Mély szemkontaktust teremtettetek egymással

A szem sok mindent elárul. 

  • Nem kellett mondanod neki, hogy nézzen a szemedbe, amikor beszél hozzád? Jó jel.
  • Amikor beszélt veled, felcsillant a szeme? Ha igen, jól érezte magát és jó benyomást akart tenni.
  • Amikor mosdóba ment, megfordult és rád nézett? Igen, ellenőrzött.

Igen, nyilvánvaló lehet, hogy amikor beszélünk valakihez, akkor a szemébe nézünk, de ami a vonzerőt illeti, a szemkontaktus más. 

Ha úgy érzed, hogy inkább a szemedbe nézett, mint a testedet bámulta, akkor az érdekli őt, hogy milyen ember vagy, nem pedig a szexuális vágy fűtötte őt az első randin.

22. Mindkettőtök számára nagyon kényelmes volt közel kerülni egymáshoz

Nyilvánvaló, hogy jól éreztétek magatokat, ha alkalomadtán megérintettétek egymást. Ennek nem kell intim módon történnie, még a finom érintés is nagy jel lehet. 

23. Nem kerestetek kifogásokat

Említette, hogy a következő két hétben nem fogod látni, mert elfoglalt? Nem jó jel. 

Ha már utalt rá, hogy nem akar többé találkozni vagy "nem keres semmi komolyat", akkor talán nem érezte jól magát a randin. Végülis azon gondolkozik, hogy a jövőben elkerülje a kínos találkozót.

24. Beszéltetek egymásnak a barátaitokról, családotokról

Ez nagyszerű jele annak, hogy mindketten kijöttetek egymással és hajlandók vagytok többet megosztani egymással az életetekről. 

Plusz pont, ha valami olyasmit mondott, hogy "alig várom, hogy találkozzam a barátaiddal/családoddal". Ez azt mutatja, hogy ő már azon gondolkozik, hogy tovább vigye a dolgokat és hogy része legyen az életednek.

25. Nem csak kis beszélgetések voltak a randi alatt

Ha a beszélgetéseitek soha nem vezettek sehova, akkor bizony ez a randi nem ment a legjobban. Általánosságban elmondható ugyanis, hogy amikor mindkét fél erőltetetten próbál beszélgetni, a kommunikáció rossz irányba megy el.

Ha viszont remekül elbeszélgettetek akár mélyebb dolgokról is, akkor intellektuális és spirituális szinten is kapcsolatba léptetek egymással.

26. Nem beszélt az exéről

Ha nem hozta fel az exét, akkor ez mindképpen jó jel. Ha mégis szóba került, akkor ez utalhat arra, hogy még nem áll készen a kapcsolatra. 

27. Hazakísért

Úriember!

Az a srác, aki nem érezte jól magát veled, nem kísért volna haza, ez 100%. Ha megtette, akkor ez azt mutatja, hogy lelkesen néz rád és jó benyomást akart kelteni. Plusz ha elidőzött, amikor elbúcsúzott tőled, akkor valószínűleg, egy romantikus csókot szeretett volna tőled.

28. Újra keresett!

Fent már volt szó, hogy 24 órán belül írt-e vagy hívott-e, de ez most más. Ha ugyanis a randi után újra felkeres többször is, akkor egyértelmű, hogy újra látni akar. Ha pedig újra látni akar, akkor határozottan jól érezte magát veled.

29. Érezted a fizikai vonzalmat és a szexuális feszültséget

Valami olyan egyszerű dolog lehetett, mintha közelebb akarnál kerülni hozz vagy valami intímebb, mint valamilyen szexuális feszültség. 

Akárhogy is, olyasmi volt, mintha mindkettőtökben valamiféle mágneses érzés lenne jelen. Ha fizikailag vonzottátok egymást, akkor ott kémia is volt. A szexuális feszültség pedig akkor alakul ki, ha vágyunk valakire, de nem cselekszünk e vágy szerint.

Ne izgulj, ha ez nem volt meg. Ez vagy létrejön vagy majd idővel kialakul. 

30. Hasonló a humorérzéketek

A kutatások szerint, az azonos típusú humorral rendelkező emberek között magasabb a romantikus vonzerő. 

Ha tehát együtt nevettél és mosolyogtál a partnereddel, akkor remek randitok volt. 

Az első randi remekül ment, de akkor mégis miért nem akar másodikat?

Lehet, hogy mind a 30 jelet kipipáltad, a te szemedben tehát az első randi sikeres volt. De akkor, miért nem akar a partnered második randit?

1. Kedvel téged, de nem romantikusan

Ha belegondolsz, a jó barátok rengeteget szórakozhatnak egy randin. Rengeteget tudnak beszélgetni és élvezhetik egymás társaságát, de ez nem jelenti azt, hogy romantikus szálak vannak köztetek. Ez lehet a helyzet veled is. Lehet, hogy csak barátként tekint rád, akivel szívesen tölti az idejét.

Az is lehet, hogy a randi végére nem alakult ki egyszerűen a kémia, amiért hálás lehetsz, hogy már most rájöttetek és nem nyúztátok tovább egymást, valószínűleg, feleslegesen.

2. Nem áll készen egy kapcsolatra

Hiszed vagy sem, sokan csak szexet keresnek. Ha még nem áll készen a partnered egy kapcsolatra, akkor te nem sokat tehetsz ennek megváltoztatására.

3. Emlékezteted valakire

Néha nem tettél semmi rosszat. Jól olvastad a jeleket, mindketten jól kijöttetek egymással és a kémia is megvolt. 

Lehet, hogy egyszerűen azért nem lesz második randi, mert emlékezteted őt valakire. Talán az exére, akivel még nem zárta le a kapcsolatot, vagy egy olyan korábbi kapcsolatára, aminek rossz vége lett. 

Ez a fajta ismeretség, emlék elegendő ahhoz, hogy ne legyen második randi.

Tervezzük meg a második randit

Ha az első randi sikeres volt és mindketten szívesen várjátok a másodikat, akkor hurrá!!! Ez nagyszerű hír!

Ne felejtsd el, hogy ne gyakorolj magadra túl nyomást, hogy olyan tökéletes legyen, mint az első randi. Most, hogy lebontottad ezt az akadályt, itt az ideje, hogy jobban megismerjétek egymást és jobban érezzétek magatokat. Amint ez megtörténik, több olyan dolgot fogsz látni, ami tetszik, de talán olyanokat is, amelyek nem. 

Ugyanez igaz a partnered részéről is. Ez viszont elengedhetetlen ismerkedési időszak és minden kapcsolat szempontjából fontos. A szerelem nem tökéletes, ezért ne számíts arra, hogy a partnered az lesz. A szerelem azt jelenti, hogy egymásba szerettek. Adj neki egy esélyt! Sosem tudhatod, mi lesz belőle.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

2 komment
süti beállítások módosítása