4 jel, hogy ideje valami mást kipróbálnod

2019. november 27. 17:21 - Life Advisor

directions.jpgHogyan tudod kideríteni, hogy ha ideje valami mást kipróbálnod, elindulnod valami más irányba és otthagyni valamit, ami nem működik? Mindenkinek saját meglátása van ezzel a témával kapcsolatban, sokakban pedig felmerül, hogy ez is olyan valami, amit könnyű mondani, de végrehajtani már bizony nehezebb. Kiválogattam 4 különböző ember gondolatát a témával kapcsolatban, amelyek számomra igenis sokatmondóak voltak és remélem, számodra is hasznos lesz.

carrie_singer.JPGCARRIE SINGER - A Quince Orchard vezérigazgatója

Ha folyamatosan elkerülsz egy bizonyos projekten való munkát vagy alábbhagy a szenvedélyed és a türelmed a téma iránt, akkor a legjobb, ha az időd és a tehetséged máshol használod. Ha lehetséges delegálj feladatokat és nézd meg az adott helyzetet 30 naponta, amíg nem kerülsz közelebb egy megalapozott döntés meghozatalához. 

 

 

oren_zaslansky.JPGOREN ZASLANSKY - A Flock Freight vezérigazgatója

Légy tisztában azzal, hogy mi az, ami nem működik. Rossz a stratégia vagy rossz a kivitelezés? Az utóbbi fordul elő legtöbbször. Tehát arra kell fókuszálnod, hogy kitaláld mi akadályoz a feladat végrehajtásában.

 

 

colleen_lambros.JPGCOLLEEN LAMBROS - A Parcel Pending marketing igazgatója

Úgy gondolom, hogy a legnagyobb akadály, amivel meg kell küzdenünk, hogy megértsük, hogy egy problémát nem csak egyféleképpen lehet megoldani. Az előrehaladás és az innováció nagyon ritkán mutat egyenes utat számunkra. Ha rájössz, hogy csak az irányt kell megváltoztatni, nem a célt, akkor egy másik stratégia sokkal könnyebbé teheti a dolgokat.

 

carisa_miklusak.JPGCARISA MIKLUSAK - A Tilr vezérigazgatója

HA tények nem hazudnak. Néha nehéz lehet felismerni, hogy ideje kipróbálnod valami mást, ha hiszel valamiben és sikereket is elérsz. Ha valami azt súgja, hogy érdemes másik irányba mennünk, akkor nézzük meg az eredményeinket és a számokat. Mit mond ez nekünk? Javulunk? Vagy az erőfeszítéseink ellenére stagnálnak az eredmények? A válasz ebben rejlik.

 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása