5 dolog, amit tudnod kell, mielőtt egy vállalkozóval randizol!

2019. február 17. 12:05 - Life Advisor

vallalkozo_randi_kep.pngA vállalkozó emberek nehéz esetnek tűnnek, amikor párkapcsolatról és randizásról van szó. Teljesen másfajta embertípusról beszélünk. Rendelkeznek ugyan minden olyan tulajdonsággal, amelyet te elvársz egy társtól. Jól öltözöttek, vezető szellemiségűek, ambíciózus és kockázatvállaló személyiségük szintén imponáló, hatalmas mennyiségű potenciállal rendelkeznek és ezek a potenciálok bizony kifizetődőek számukra. Mégis, ha nem tudsz kezelni egy olyan embert, akinek van egy küldetése, amiért megszállottan küzd, akkor maradj távol tőlük. Íme 5 dolog, amit jobb ha tudsz, mielőtt egy vállalkozóval randizol.

1. Mindig a munkáról gondolkoznak

Bármikor készen állnak arra, hogy otthagyjanak téged, visszamenjenek a laptopjukhoz, telefonjukhoz. Nem is tudnak lefeküdni anélkül, hogy megnéznék az e-mailjeiket, mert meggyőződésük, hogy egy egész esté szünet, elakadást jelenthet számukra.

Ha nem ismered igazán a vállalkozó személyiséget, akkor úgy tűnhet, mintha állandóan megcsalnának téged, mivel sokszor vannak a telefonjukkal elfoglalva. 

Természetesen mindig vannak kivételek, de a legtöbb vállalkozóra elmondható, hogy a párkapcsolat kialakítása és a randizás bizony nem az első helyen szerepel, mert nem érnek rá arra, hogy becserkésszenek egy társat, hiszen az álmaikért dolgoznak. 

Összességében ők már hozzámentek a munkájukhoz. Szükségük van erre a munkára.

Nem szeretik ha korlátozzák őket, és ha arra kérik őket, hogy hagyják a telefonjukat a kocsiban mielőtt hozzákezdenénk a romantikus vacsorához. Tudod, hogy ez mit jelent valójában? Ezzel arra kéred őket, hogy hagyják az álmaikat az autóban, miközben olyan kajákat esztek, amelyeknek semmi közük az álmaikhoz. Minden olyan tevékenységet utálnak, amely időt vesz el attól, hogy az álmaikon dolgozzanak.

2. Nem szeretnek veszíteni

Nem szeretnek veszíteni, se egy beszélgetésben, se egy vitában, se egy játékban egyszóval tényleg sehol. Mindig versenyben vannak és neked is mindig versenyben kell lenned, függetlenül attól, hogy milyen fejlett vállalkozói érettségi szinten vagy.

Mindenesetre ne feledkezz meg arról, hogy minden egyes nap, amikor nem úgy kelnek fel, hogy milliomosok, vagy éppen ami az aktuális cél, akkor ezt a tényt egyenesen gyűlölik.

A vállalkozóknak sikerült olyan vezetővé válni, akiken nem fogod látni azokat a rejtett feszültségeket, amelyeket éppen átélnek, hiszen ezt a fajta nyomást soha nem vetítenék ki a családjukra, barátaikra. 

Emiatt igenis jó dolog, ha érezteted velük, hogy látod mennyi erőfeszítést tesznek nap, mint nap a munkájukba és dicsérd is meg őket.  Szeretnék, ha büszke lennél rájuk. Mindig higgy bennük és szükség esetén támogasd őket te is. 

3. Meg akarják valósítani a lehetetlent

Minden cselekedetük őrültségnek tűnhet. Nem minden esetben rendelkeznek reális célokkal, ezért mindenki más szerint őrültek.

Mindazonáltal tudod, hogy minden sikeres vállalkozót, akik igazán nagy dolgokat tettek le az asztalra, valamikor őrültnek hívták. Érdekes, hogy a mai világban az ilyen embereket az életben őrültnek, haláluk után pedig zseninek hívjuk. 

4. Nem ettek ma (legalábbis nem eleget)

Nincs idejük arra gondolni, hogy mit ettek ma vagy, hogy egyáltalán ettek-e már valamit. Őszintén szólva az evés az utolsó dolog, amire gondolnak. 

A legtöbbször igazából saját magukat "büntetik" azzal, hogy addig, amíg nem végeznek a feladatukkal, nem esznek.

Sokszor hallhatod tőlük, hogy "Még nem érdemlem megy,hogy egyek. Majd csak akkor, ha elvégeztem azt a feladatot, amiről azt mondtam, hogy be fogom fejezni."

5. Nem, nem akarnak tévé műsorokat nézni veled

A vállalkozók gyűlölik a tévét. Mármint, azt, ahogy te nézed. Számukra a könyv jelenti a tévét. Ezenkívül minél több tévét nézel, annál nehezebben jössz ki a szegénységből, ami őket még inkább demotiválja. 

Ha bár szeretnek téged, a közös tévézést a kínzás egyik legkegyetlenebb formájának tartják. Szeretnek időt tölteni veled ez nem kérdés, de ez ne a tévé nézés legyen, hiszen ilyenkor csak az jut eszükbe, hogy a felesleges tévé nézés helyett, mennyi dolgot tehetnének az álmaikért. 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása