[KIHÍVÁS] 30 napos Beach Body kihívás! Benne vagy?

2019. február 12. 07:30 - Life Advisor

beach_body_poszt.jpgHa valami olyat csinálsz, ami számodra nem okoz kihívást, akkor az nem is fog téged megváltoztatni. Természetesen mindannyian dönthetünk úgy, hogy nem veszünk részt kihívásokban, nem akarjuk jobbá tenni önmagunkat és az életünket sem. Jobb ha tudod, hogyha mindig a komfortzónádon belül mozogsz, akkor nem fog megváltozni az életed. Valahol egyébként mindannyiunknak szüksége van egy kis kihívásra. Most elsősorban azokhoz szólnék, akik kedvet éreznek egy olyan kihíváshoz, amely a beach bodyt célozza meg.

Ha alapjáraton olyan ember vagy, aki megőrül a kihívásokért, akkor nem is húznám az időd, hanem egyből mutatnám a Life Advisor zárt Facebook csoportját, ahol minden részletet megtalálsz majd a hamarosan induló 30 napos Beach Body kihívásról. Kattints ide >>>

Ha azonban még meg kell, hogy győzzelek, hogy miért is lesz számodra hasznos ez a kihívás, akkor olvas tovább.

Korábban már itt a blogon is olvashattál az újévi fogadalmakról és arról, hogy ezen fogadalmak jelentős (több, mint 75%) része a külsőnkkel kapcsolatos változásokra irányul. Gondolok itt olyanra, hogy van, aki éppen fogyni szeretne, van aki izmosodni, formásodni a cél azonban egy és ugyanaz : a "tökéletes" külső elérése. 

Miért tettem idézőjelbe a "tökéletes" szót?

A tökéletes külső nemcsak külsőség, hanem bizony komoly és kemény belső munkát igényel, amelyhez szükség lesz támogatásra, útmutatásra, bevált tippekre és egy remek csapatra.

A 30 napos Beach Body kihívást éppen ezért gondoltam remek ötletnek és nyilván szeretném ha ti is csatlakoznátok. 

Mit adhat neked ez a 30 nap?

  • Önbizalmat
  • Önfegyelmet
  • Kitartást
  • Motivációt
  • Társaságot
  • Inspirációt
  • Egészséges életet
  • Új külsőt

Észrevetted, hogy bár Beach Body kihívásnak neveztem el ezt a 30 napos eseményt, mégis utolsó helyre hagytam az új külsőt? 

Nem azért, mert nem bízom abban, hogy átfog alakulni a külsőd, hanem azért, hogy lásd, hogy ez a kihívás nem a szokásos sportos kihívás. Testet-lelket és szellemet "rakunk helyre" egyszerre, egy időben és igen.....30 nap alatt.

Mire lesz szükséged ahhoz, hogy belevágj a kihívásba?

  • Önmagadra

Igen, tényleg csak annyi. Semmi másra nincs szükség, csak saját magadra, az elszántságodra és a kitartásodra.

Szabályok?

Nem lenne kihívás, ha nem lenne egy-két apró megkötés, amelyet a 30 nap alatt be kell tartani. Ezek a következők : 

  1. Heti 4 alkalom legalább 45 perces testmozgás
  2. Napi minimum 3 liter folyadék
  3. Jókedv, vidámság, mosoly
  4. Pihenőnapokon minőségi ÉN IDŐ

A kihívást nemcsak szervezem, de jómagam is végig csinálom veletek együtt. Ha bármikor, bármilyen kérdésed felmerülne, akkor pedig igyekszem minél előbb válaszolni rá.

A 30 nap alatt folyamatosan posztokkal, tanácsokkal, étrenddel, mozgás tippekkel, hasznos applikációkkal, cikkekkel, Facebook és Instagram Liveokkal is jelentkezem majd. 

Ha tehát úgy döntesz, hogy csatlakozol és jövő hét hétfőtől (02.18) te is belevágsz ebbe a 30 napba, akkor csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz, ahol minden további információt megismerhetsz, valamint ahol nemcsak a kihívás 30 napja alatt, de az év minden napján egy támogató, motiváló és összetartó közösség tagjává válhatsz. Kattints ide és találkozzunk február 18-án! >>>

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása