2 egyszerű tipp, hogy akard, amit akarsz!

2019. január 15. 07:30 - Life Advisor

thomas-griesbeck-141511-unsplash.jpgDan Sullivant tartják a vállalkozók coachának, hiszen rengeteg vállalkozó embernek segített már sikeres üzletet felépíteni egészen az alapoktól, azaz a gondolkodás mód áttranszformálásával. A napokban volt lehetőségem Dan legújabb Akard,amit Akarsz! című könyvét elolvasnom és erőteljesen változtatta meg a gondolataimat és ha szabad így fogalmaznom új utakat nyitott meg az életemben.

Dan Sullivan több, mint 40 éves tapasztalatát sűrítette bele a könyvbe, amely akkor is segítségedre lesz, ha még nem vagy egyáltalán nem gondolkodsz vállalkozás indítását. Ha úgy tetszik bárki képes hasznosítani a leírtakat és szerintem minden olvasó számára egy egyfajta "Hűha" élményt fog nyújtani.

Mindenki életében vannak úgynevezett sorsfordító dátumok. Az író életében ez 1978. augusztus 15-e volt, hiszen ezen a napon vált el és ment tönkre anyagilag. Igen, jól olvasod, mindezt egy napon, egy időben. Sokáig (több hónapon keresztül) úgy élte meg ezt az élethelyzetet, mint bármely ember. Elkönyvelte magában, hogy ez az életesemény az egész életére rányomta a bélyeget, de aztán valami megváltozott. Mielőtt ugyanis hagyta volna, hogy az élet teljesen térdre kényszerítse két határozott döntést hozott meg az életében, amelyet úgy gondolom, hogy neked is érdemes lenne meghoznod. Ha te is nehéz élethelyzetben vagy akkor azért, ha nem vagy ilyen helyzetben, akkor pedig azért, hogy később se legyél.

  1. Ments fel mindenkit a jelen helyzeteddel kapcsolatos felelősség alól.
    Ha ezt megteszed, akkor visszaszerzed a hatalmat az életed felett.
  2. Akard, amit akarsz!
    Ez a legfontosabb tanítása a könyvnek, amelyben egyébként további hasznos és egyszerűen alkalmazható praktikákat olvashatsz, hogy mindezeket hogyan tudod beépíteni az életedbe.

Mikor olvasd el ezt a könyvet?

  • Ha nem tudod, hogy mit akarsz valójában
  • Ha változtatnál az életeden
  • Ha te is hallottad ezt a mondatot gyerekkorodban : "Kicsim, azt nem úgy mondjuk, hogy akarok, hanem úgy,hogy szeretnék".
  • Ha egyre növekvő szabadságot szeretnél a mindennapjaiban
  • Ha fontos számodra a siker és a pozitív élet

dan_sullivan_akard_amit_akarsz.jpg

Nagyon fontos leckéken fogsz keresztül menni 70 oldalon át, a gondolataid és a világlátásod is megváltozik. Annak érdekében, hogy könnyebben megértsd a könyvben leírtakat remek illusztrációk segítik majd a fontosabb mondanivalók elsajátítását.

Már többször írtam arról, hogy mennyire fontos a gondolataink és az elménk rendben tartása. Szerintem ez a könyv többet ad annál, sőt bizton állíthatom, hogy magasabb szinte növeli az életedet. Minden kérdésedre választ fogsz kapni és megfogod érteni a miérteket is.

Ha pedig netán attól tartasz, hogy számodra ez magas és félsz hogy nem fog sikerülni, akkor csak annyit mondhatok, hogy akard elolvasni ezt a könyvet, akard megváltoztatni az életed. És ne felejtsd el : Azért akarom, mert akarom. És pont.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása