16 ok, amiért rendkívül fontos, hogy kövesd az álmaid!

2019. január 08. 07:30 - Life Advisor

aziz-acharki-253909-unsplash.jpgÁlom, vízió, cél, vágy. Mindannyian tudjuk, hogy ezekre szükségünk van, ha sikeresek szeretnénk lenni, azonban valahol a siker felé vezető úton elfelejtjük, hogy miért is olyan fontos követni az álmainkat. Megírtam egy 16 pontból álló kis listát, amely segít emlékeztetni téged is arra, hogy az álmaink követése elengedhetetlen.

 

  1. A titok, ha igazán adni akarsz valamit az életedben éppen az álmaid követésével fog megvalósulni. Ilyenkor ugyanis adsz valamit másoknak. Reményt, inspirációt, útmutatást az élet értelmének megtalálásához és ez számomra hatalmas ajándék.

  2. Amikor az álmaidat követed, felfedezed hogy mennyire vagy bátor. A bátorság pedig egy olyan hatalmas energia, melynek segítségével elképesztő eredményeket érhetsz el. Ha bátor vagy, akkor megállíthatatlan leszel.

  3. Oka van annak, hogy gyerekként szerettük a varázslatot és az álmokat. Ha nem hajszolod az álmaid, akkor azt is elfogod felejteni, hogyan élhetsz reményekkel teli és fiatalos életet.

  4. A nagy álmodozók képesek függetlenné válni, mert megtanulják, hogy kell jól különbséget tenni.

  5. Az álmok képesek megszüntetni a negatív eseményeket az életedben. Mérlegelni fogod, hogy melyik a fontosabb : az álmaid vagy a dráma? Ha szenvedélyesen álmodsz, akkor a dráma nem kap helyet az életedben.

  6. Ad számodra valamit, amit továbbadhatsz a gyerekeidnek. Példát mutathatsz nekik, hogy igenis bármi lehetséges.

  7. Az álmaid megvalósítása során értékelni fogod a kudarcokat és tudni fogod, hogy a kudarcok a siker részei és nem is igazán voltak olyan rosszak, hiszen a kudarcoknak köszönhetően fejlődtél és érted el a céljaid.

  8. A megbánás rettenetes dolog, viszont ha az álmaid követed, akkor a megbánás nem keserítheti meg az életed.

  9. Soha nem vagyunk túl öregek ahhoz, hogy álmodjunk. Az életkor semmit sem jelent, ha tudjuk, mit akarunk.

  10. Érdekes emberré válsz. Megmutatod másoknak, hogy van értelme, iránya és szenvedélye is az életednek.

  11. Az álmaid követése bizonyára félelemmel fog eltölteni téged. Ez a kis félelem azonban éppen hogy megmutatja neked, hogy valójában élsz.

  12. Érdekes bebizonyítani, hogy a világ nem rossz hely. Szóval miért követnéd az átlag tömeget?

  13. Minél több álmodat valósítod meg, annál inkább elhalványulnak azok az akadályok, amelyek eddig gátoltak és próbálták veled elhitetni, hogy semmit sem tudsz elérni az életben.

  14. Amikor az álmaid megvalósulnak te leszel az első, aki ezt megtapasztalja. Ezután nyilván megoszthatod ezt másokkal is, de elsőként te tapasztaltad meg ezt a hatalmas varázslatot.

  15. Az álmaidnak nincsenek korlátai. Te vagy a kicsi és nagy álmaidnak is a megteremtője. Amikor ezt megérted, akkor megtervezhetsz bármit.

  16. Egy álom elég ahhoz, hogy megmutassa ki is vagy valójában. Ha egyszer elértél valamit, akkor bizonyítod másoknak, hogy nem is tudják hogy mire is vagy képes.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása