Life Advisor

A pozitivitás & motiváció forrása!

Évtervező

2018. november 25. 21:46 - Life Advisor

A MÚLTAT NEM TUDOD MEGVÁLTOZTATNI,

DE A JÖVŐD A TE KEZEDBEN VAN!

 

evtervezo_blog.jpg

A Life Advisor Évtervező segítségedre lesz lezárni az elmúlt éved és megtervezni az előtted állót. A mai rohanó világban könnyű szem elől téveszteni, hogy merre is tart az életed valamint, hogy mit szeretnél elérni.

A másik fontos küldetése a Life Advisor Évtervezőnek, hogy bár mindannyian álmodozunk és szeretnénk egy pozitívabb, sikeresebb életet, kevesen tervezünk, legalábbis eredményesen.

DE ENNEK MOST VÉGE!

Ha szeretnéd megváltoztatni az életed, ha szeretnél sikeresebben élni, ha szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen megélni az életed, akkor a Life Advisor Évtervező és a hozzá tartozó e-mail training neked segít! (és teljesen ingyen)

Mit kapsz,ha feliratkozol?

1) A Life Advisor 24 oldalas Évtervezőjét, amit segít átláthatóvá és rendezetté tenni a céljaid,álmaid, hogy mindig világosan lásd a következő lépést. Első sorban azoknak ajánlom, akik szeretnének pozitív változásokat az életükben és ezért hajlandóak cselekedni is.

2) Részletes e-mail tanfolyamot 1 héten keresztül (semmi reklám, csak hasznos és értékes leckék, tippek, tanácsok), amik végigvezetnek a sikeres évtervezés alapjain. Eme két dolog együtt hasznos, így akkor fogod tudni legjobban kihasználni az Évtervező nyújtotta lehetőségeket, ha követed az e-maileket is.

KÉSZEN ÁLLSZ? KATTINTS IDE!