3 jel, hogy negatív energiával rendelkező vállalkozó vagy!

2018. július 16. 07:30 - Life Advisor

laptop-3087585_640.jpgAmikor először felmerül benned, hogy vállalkozó leszel, arról fogsz hallani, hogy ez nem lesz könnyű, rengeteg időbe fog telni, hogy profitot érj el, sőt még arról is hallhatsz, hogy hány ötleted lesz sikertelen, mire ténylegesen megkapod azt az ötletet, amely majd berobbantja a sikereidet.

Miután meghallgattad mindezt, úgy döntöttél, hogy vállalkozást indítasz. Felmásztál, keményen dolgoztál, hétvégén és ünnepnapokon is. Időt,pénzt és verejtéket fektettél be a vállalkozásodba. Olyan fejlesztéseket hozol létre, amelyek költségesek, ennek ellenére nem járnak akkora sikerrel, nem működnek.

Így elkezdesz piackutatást végezni, felveszel egy szakértőt, lesz saját marketingesed, és miután még mindig nem látod a várt eredményeket, készen állsz arra, hogy bedobd a törülközőt.

ÁLLJ MEG! Ne dobd be a törülközőt! Lehet,hogy nem a rendszereidbe, az üzenetedbe, a weboldaladba van a hiba. Lehet, hogy kimerültél energetikailag.

Az energiád hatással van az emberek vonzására és taszítására is.

Ötféle módon lehet, hogy az energiád inkább visszatartja a vásárlókat, mintsem vásárlásra ösztönözné őket. Az energiád jelentős mértékben befolyásolja, hogy mit teszel le az asztalra és nem csak a hozzáállásodról beszélek. Persze, ez is rendkívül fontos, de az energia, a vibrálás és a hatás, amit a világra gyakorolsz ugyanolyan fontos.

Az egyik legegyszerűbb példa, hogy megértsd a saját energiáid működését a következő. Előfordult már veled, hogy elsétáltál valaki mellett vagy melletted sétált el valaki és kirázott a hideg? Tudtad, hogy valami szokatlan történt, nem tudtad pontosan megmondani, hogy mi, de tudtad, hogy nem érzed jól magad és igyekeztél elkerülni az adott személyt, vagy területet.

Mi van akkor, amikor pillangókat érzel a gyomrodban, miközben valakire gondolsz? Jól érzed magad igaz? Izgalmakat érzel, jól érzéseid vannak, kellemes minden és nem bánnád, ha újra és újra megtapasztalhatnád ezt az érzést.

Pontosan ugyanezt érzi a vásárló is. Vagy kirázza őket a hideg tőled, vagy pillangókat adsz nekik. Ha mindenkinek pillangókat szeretnél adni, akkor minden egyes nap el kell kezdened az energiádra koncentrálni. Olyan energiaszintre kerülni, amely megadja neked azokat az eredményeket, amelyekre vágysz, azonban időbe telik, de minden esetben kifizetődik.

Nézzünk 3 olyan jelet, amiből kiderül, hogy negatív energiával rendelkező vállalkozó vagy, azaz eljött az ideje  változtatásra!

1. Nem vagy képes tükörbe nézni!

Valaha a múltban feladtál valamit, esetleg már adtál fel vállalkozást, terveket, projekteket. Bocsánatot kértél már magadtól? Voltál olyan becsületes, hogy megbeszéld magaddal, hogy mi történt? Ha még nem, akkor minél előbb tedd ezt meg és engedd el a múltad. Ne ragaszkodj tovább a kudarcaidhoz, negatív energiákhoz, hiszen nem marad hely a pozitív dolgoknak. Legalább havonta beszélgess el magaddal.

2. Nem hiszel önmagadban!

Amikor belevágtál a vállalkozói létbe, azért kezdted el, mert bíztál magadban és mert tele voltál szenvedéllyel. A saját főnököd lehetsz, pozitív dolgot adsz a világnak és közben pénzt is keresel. Valahogy azonban az utazás során, elveszítetted a hited és a szenvedélyed. Vissza kell találnod önmagadhoz és hinned kell önmagadban. Azok az emberek ugyanis, akiket még nem értél el, várnak rád.

3. Nem tanulod meg, amit az élet tanít!

Az életünkben vannak különböző életszakaszok, ugyanúgy, mint a különböző évszakok egy évben. Tudod, hogy most milyen életszakaszban vagy? Ha igen, akkor megtanulod azokat a leckéket, amelyeket meg kell tanulnod? Ha elfelejted megtanulni, amit az élet tanítana, akkor addig fogod megkapni újra és újra ugyanazt a leckét, amíg nem tudod elsajátítani.

Sok munkába kerül, amíg sikeres vállalkozó leszel, és ez néha tényleg riasztó lehet. Úgy érezheted, hogy minden megpróbálsz, ennek ellenére nem jönnek az eredmények. Mielőtt bedobod a törülközőt, vagy teljes kudarc állapotába sodrod magad, próbáld meg az energiáidat új szintre emelni a fenti három módszer alapján.

Te hogyan mozdulsz ki vállalkozóként a negatív időszakból? Írd meg a hozzászólásokba!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

Likeolj minket ide kattintva a www.facebook.com/lifeadvisorhungary oldalon!

komment
süti beállítások módosítása