3 egyszerű dolog, ha a saját területed 1%-ba akarsz tartozni!

2018. június 16. 07:30 - Life Advisor

miniature-figure-1745770_640.jpgMindenki törekszik arra, hogy bajnok legyen; hogy vezető szerepet töltsön be a saját területén. Sokan viszont frusztráltak érzik magukat, amikor nem látják olyan gyorsnak ezt a folyamatot. Vannak viszont, akik már a várt 1%-ba tartoznak. Ezért megmutatom neked, hogy mi az a 3 dolog, ami neked is segíthet.

 

1. Ismerd meg a saját területed!

Számos lehetőség létezik, hogy mérhesd az elért eredményeid. A legtöbben viszont csak a végeredményre koncentrálnak és nem értékelik az apró előrelépéseket. Például az értékesítésben az eladások utáni jutalékot tekintjük a siker mércéjének. Egy pillanatra azonban gondolkodj el azon, hogy milyen más módszerekkel tudod még mérni a sikereid.

Nagyon fontos, hogy folyamatosan tud nyomon követni a saját fejlődésed és azokat a sikereket, amelyeket elérsz az életed bármely területéről is legyen szó.

2. Soha ne hagyd abba a tanulást!

Bizonyára te is felfedezted vagy megfigyelted már, hogy a sikeres emberek folyamatosan képzik magukat. Igaz a mondás, miszerint a legjobb dolog amit tehetsz, ha önmagadba invesztálsz.

Ha te is a bűvös 1%-ba akarsz tartozni, akkor folyamatosan képezned kell magad a saját területeden is. Szánj időt arra, hogy akár csak napi 15 percet is de saját magad képzésére fordíts. Rengeteg online elvégezhető tanfolyamot is találhatsz, ha éppen az a kifogásod, hogy nincs időd ide-oda rohangálni. A lényeg, hogy fejlődj hiszen az ember holtáig tanul.

3. Légy pozitív minden nap!

Talán már hallottad a mondást : az út,ami boldoggá tesz, nem a végcél. Ez egy nagyon fontos lecke és hidd el, hogy akik a sikeres emberek 1%-át erősítik tudják is ezt. De amikor minden nap úgy állsz hozzá, hogy pozitív vagy, boldog vagy és élvezed az életet és a saját fejlődésed, akkor különleges élményekben lesz részed.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

Likeolj minket ide kattintva a www.facebook.com/lifeadvisorhungary oldalon!

komment
süti beállítások módosítása