A türelem, sikert terem!

2018. február 08. 07:30 - Life Advisor

Miért akarnál elbukni pont a cél előtt?

human-3131802_640.jpgNéha az ember hajlamos arra, hogy azonnal mindent, egyszerre és azt is ha már lehet készen kapja meg. De ez a mai világban könnyűnek is tűnhet, hiszen egyre csak sulykolják belénk az „instant” dolgokat. Gyorséttermek, gyorsan kialakuló majd ugyanilyen hamar kihűlt kapcsolatok, gyors levelezés, gyors hírnév...stb.

Ezáltal, jogosan a sikert magát is annyira szeretnénk, idő előtt elérni mint amennyire szeretnénk érte keveset is tenni. Ez végülis egyenesen arányos, csak a gond, hogy a képlet nem így néz ki. A siker orientált emberek mind tudják már kívülről. Te tudod, miből áll? Íme:

Siker= Idő × Befektetett Energia.

Ez tény. Nagyon sok kutató témája a siker. És a legelső amit mindig megállapítanak az ez. Bármihez is fogjunk, és bármihez is szeretnénk profi módon érteni és azt úgy is csinálni, türelem kell. Legyen az egy új sport, fogyás, hízás, nyelv tanulás, vezetés... Tényleg bármi.

Vessük bele nagy betűkkel az agyunkba vagy reggelente a cél füzetünkbe ☺ azt ,hogy az idő visz minket előre. És ha következetesen együtt működünk vele, csodákra leszünk képesek. Hidd el, a siker ott van és megvár Téged, Engem is, Őt is... Mindig.

Szerző : Christine

Tetszett  cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

komment
süti beállítások módosítása