Life Advisor

A pozitivitás & motiváció forrása!

Coaching

2018. február 04. 17:14 - Life Advisor

Befektetés önmagadba - Befektetés a jövőbe

buddha-2505791_640.jpg

Arra törekszel,hogy az életedet a következő szintre emeld? Tisztában vagy vele,hogy te és csakis te vagy felelős az életedért? Szeretnél változásokat elérni az életedben,anélkül hogy elveszítenéd a hitelességed? Tudod,hogy a gondolatoknak teremtő ereje van és hogy a motiváció, a fejlődés és a szemléletváltás elengedhetetlen a jövőd szempontjából?

Akkor foglald le most az első beszélgetésed, hogy együtt kitaláljuk neked a legjobbat!

Minden élethelyzetből van kiút, legyen szó szerelemről,anyagiakról,munkahelyről,egészségről,családi kapcsolatokról,életfeladatról. Sokszor előfordul, hogy nem találjuk az utat az élet útvesztőiben. Ilyenkor segíthet egy coach-tanácsadó. Tudnod kell,hogy egy-egy tanácsadás során,csak olyan dolgokat és információkat kapsz meg tőlem, amelyeket én is kipróbáltam és tudom,hogy működnek. Természetesen mindig figyelembe veszem az egyéni célokat és azokat a dolgokat, amelyek a te fejlődésed szolgálják.

Hosszasan sorolhatnám, hogy mennyi mindent használok annak érdekében,hogy megváltoztassuk az életed és hogy végig támogassalak ezen az úton, de valószínűleg ez téged nem érdekel, hiszen nem a hogyan a fontos.

Az első lépés megtétele a legnehezebb. Mindenben. Megfogalmazni vagy kimondani valamit. Ennek ellenére, neked kell megtenned az első lépést az új életed felé, amelyhez ide kattintva letudod foglalni az beszélgetésed, hogy együtt találjuk ki neked a legjobbat!

Bence bemutatkozását ide kattintva olvashatod.

Üdvözlettel :
BENCE
Lifecoach
lifeadvisorhungary@gmail.com
www.lifeadvisor.blog.hu
www.facebook.com/lifeadvisorhungary

_hellolife.png