8 döntés,amit 10 éven belül megbánsz

2018. január 28. 07:30 - Life Advisor

arrows-3077974_640.jpgNagyon kellemetlen megtapasztalni azt,hogy a múltban elkövetett döntésünk, nem pozitív hatást gyakorolt az életünkre, hanem pont az ellenkezője történt. Ilyenkor előkerül az egyik legszomorúbb mondat : bárcsak másképp csináltam/döntöttem volna. Megmutatok 10 olyan döntés, amit 10 éven belül megbánsz.

  1. "Maszkot fogok viselni,azért,hogy másokat lenyűgözzek."
    Ha folyamatosan arra fókuszálsz,hogy mások mit gondolnak rólad és mások milyennek szeretnélek látni, egy idő után elfelejted,hogy ki is vagy valójában. Mindig legyél tisztában,hogy ki vagy és mi igaz abból,amilyennek mások látnak.
  2. "Hagyom,hogy valaki más tervezze meg az álmaim."
    Maradj mindig hű a céljaidhoz és az álmaidhoz. Van olyan ember,aki nem ért veled egyet? Nagyon jó, ez is csak azt jelenti,hogy jó úton vagy és a saját utadat járod. Néha olyan dolgokat is megfogsz tenni,amit mások őrültségnek tartanak, viszont amikor eléred majd a célod, büszke leszel magadra.
  3. "Nem zárom ki a negatív embereket az életemből."
    Felejtsd el és zárd ki az életedből a negatív embereket. Olyan emberekkel vedd körül magad,akik motiválnak,inspirálnak és segítenek a céljaidhoz vezető úton. A negatív emberekre nincs szükséged, sőt tehetnek egy másik szívességet, megtarthatják maguknak a negativitásukat.
  4. "Elkerülöm a fejlődést és a változást!"
    Ahhoz,hogy valami újat engedj be az életedbe, először el kell engedned és le kell zárnod a múltat. Ne feledd el azonban azt sem,hogy a pozitív változást és a fejlődést meg is kell engedned magadnak,amire csak akkor lesz lehetőséged,ha már nem a múltban élsz.
  5. "Ha nehéz lesz,feladom!"
    Az egyik legfontosabb szabály,hogy sosem adjuk fel. (Kivéve ha bélyeg van rajta.)Vannak dolgok,amelyeket csak viharban tanulhat meg az ember, így nem szabad meghátrálnod,ha éppen nehéz időszakban vagy.
  6. "Minden apró történést ki akarok elemzeni az életemben."
    Belefogsz őrülni. Mindent nem tudsz a kezedben tartani, sőt lehet,hogy arra van szükség,hogy elengedd minden apró dolog ellenőrzését az életedben.
  7. "Majd holnap!"
    A másik legveszélyesebb mondat, hogy majd holnap elkezdek változtatni. Majd holnaptól elkezdek edzeni. Holnaptól egészségesen étkezem stb. Kezdj neki a változtatásnak MA és ne halaszd el az időt holnapra, mert lehet,hogy már késő lesz.
  8. "Önző leszek és egoista."
    A szerető cselekedetekkel és jó karakterrel töltött élet a legjobb sírkő. Mindazok a dolgok,amelyeket egyedül tettél önmagadért, meghalnak veled.Amit másokkal és a világgal tettél, megmarad.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

komment
süti beállítások módosítása