5 dolog, amit akkor se változtass meg, ha párkapcsolatban élsz!

2018. április 22. 07:30 - Life Advisor

couple-relationship-3064669_640.jpgPárkapcsolat. Több, mint randik, kézfogás és csókolózás. Arról szól, hogy elfogadjuk egymás hibáit és személyiségét. Arról szól, hogy önmagad lehess és együtt találjátok meg a boldogságot. Olyan ember találni, aki elfogad minket és akit őszintén szerethetünk csodálatos dolog. Egy remek párkapcsolatban pedig a partnered elfogadja a hibáid és gyengeségeid. Lehet, hogy nem az összeset, de nem is az apró dolgokon van a fókusz, hanem az egész emberen. Ezért tehát fontos például az alábbi 5 dolog, amit akkor se változtass meg, ha párkapcsolatban élsz.

  1. A kapcsolatod a barátaiddal és a családoddal!
    Nagyon nehéz hiteles kapcsolatot kialakítani a társaddal, ha arra kényszerít, hogy válasz közte és a barátaid, családod között.

  2. A céljaid és az álmaid!
    Természetesen nem kell, hogy minden jövőbeli célunk és álmunk 100%-ban hasonlítson párunk céljaihoz. Sőt, egy igazi párkapcsolatban képesek vagyunk megtartani és megvalósítani a saját céljainkat. Ha a legcsekélyebb érzés felmerül benned, hogy a párod lebeszélne vagy akadályozna a saját álmod elérésében, akkor érdemes a kapcsolatot lezárni, mintsem feladni az életcélod.

  3. Érzelmeid, érzéseid!
    Az emberi természet része, hogy hogyan reagálunk bizonyos dolgokra. Amikor pedig párkapcsolatban élünk az érzelmeinket is bemutatjuk a partnerünknek. Például van, aki egy nehéz helyzetben sírni kezd, van, aki kiordítja magából a feszültséget és a dühöt. Ha a partnered nem tudja értékelni az érzéseid és érzelmeid, akkor nem a megfelelő emberrel vagy együtt.

  4. A hitrendszered, véleményed és az értékeid!
    Amikor egyedül vagy akkor kicsit egyszerűbb, hiszen nem fogsz magaddal vitatkozni egy-egy dologról alkotott álláspontról. Párkapcsolatban viszont ez már nehezebb, ennek ellenére soha ne kérj bocsánatot azért, ahogy te látod a dolgokat.

  5. Hobbi és érdeklődési körök
    Hány olyan történetet hallottunk már, ahol a férj vagy a feleség megtiltja a másiknak, hogy élvezze a hobbiját. Egy jó kapcsolatnak azonban nem szabad, illetve nem szabadna azt jelenteni, hogy megtiltsuk a másiknak azt, amit szeret.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása