3 kulcs, amely közelebb juttat a sikerhez!

2018. március 17. 14:58 - Life Advisor

key-to-success-2757471_640.jpgSzeretnéd pozitívvá programozni az elméd és a tested, hogy minden helyzetben nyugodt és pozitív maradjon? Javaslom,hogy olvass tovább, hiszen 3 olyan dolgot fogunk megvizsgálni, amit a sikeres emberek is csinálnak, hogy minden helyzetben és már az ébredés pillanatától kezdve sikerre és boldogságra legyenek hangolva.

A mai világ egyik legnagyobb problémája, hogy az emberek úgy élnek mint egy robot és ugyanazt csinálják, mint mások, mondván hogy az az elfogadott és megszokott. Felejtsd el, merj kilógni a sorból és merj élni az életben. Légy tudatos, hiszen ezen döntések juttatnak téged közelebb a sikerhez. Ne hagyd, hogy mások mondják meg, hogy mi a jó neked.

Amint elkezdesz tudatos döntéseket hozni, elkezdesz azon gondolkozni, hogy vajon ezek közelebb visznek-e a céljaidhoz, vagy csak sodródsz az árral? Miért csinálod,amit most csinálsz? Miért olvasod ezt a blogot? Mik a céljaid?

Szeretnél egészségesebb lenni? Fogyni szeretnél? Megszeretnéd szeretni az álom elfoglaltságod, az álmom házad vagy az álom életed? Családot szeretnél alapítani?

Ha igazán elkötelezetten és tudatosan szeretnéd elérni a céljaidat, az alábbi három dolgot kell elkezdened :

  1. Írd le a céljaid!
    Az első dolog,amit reggel csinálsz meghatározza az egész napod. Az elmédet úgy kell programoznod, hogy már ébredés után azonnal maximum pozitív állapotban legyen. Ez úgy értheted el,hogy minden reggel felírod a céljaid és átgondolod, hogy a mai napon mit tudsz megtenni a céljaid elérésének érdekében. Ezen gondolatok sokkal többet segítenek egy produktív reggel létrehozásában, mintha egyből a közösségi média után nyúlnál.
    Arról pedig nem beszélve, hogy a céljainkat leírva elindul bennünk egy jó érzés, mintha már megvalósultak volna, amely szintén hozzásegít minket a pozitív élet szemlélethez. Minden reggel olvasd el újra és újra a leírt céljaid, Ez segít majd abban, hogy csak olyan döntéseket hozz, ami segít a céljaid elérésében. Azok a célok,amiket nem írtál le, csupán kívánságok. Így jutunk el a következő pontig.

  2. Hozz létre egy erős hitrendszert!
    Kérdezz meg egy sikeres embert, hogy mit tart első számú szabálynak a siker eléréséhez. A hit. Hisznek magukban és abban,amit csinálnak és nem félnek ezt elmondani. Ha te nem hiszel saját magadban, miért hinne benned bárki más?
    Ha valaki megkérdez a céljaidról, mesélj neki róla. Merd elmondani a céljaidat. Gondolj bele, a mai világban sajnos egyre több ember van, akit ha a céljairól kérdezel egyszerűen leráznak egy "nem tudom mik a céljaim" vagy "nincsenek céljaim" mondattal.
    Az első lépés, hogy elhidd és vizualizáld, hogy amit szeretnél azt meg is tudod valósítani. Ha elhiszed, akkor erőt és energiát kapsz a cselekvéshez is. Az elméd nem tudja megmondani a különbséget aközött amit élénken elképzelsz és ami a valóság. Az erős hit segít a teremtésben.

  3. Fektess be önmagadba!
    Egy bölcs ember valamikor azt mondta, hogy a legjobb dolog,amit tehetsz, ha önmagadba invesztálsz. Ez a bölcs ember pedig nem volt más, mint Warren Buffet, a világ legnagyobb befektetője. Buffet szerint a személyi edző, az egészséges élelmiszerek, könyvek, tanfolyamok nem számítanak költségnek. Ezek befektetések saját magunkba.

Most,hogy megismerted a 3 kulcsot, amely közelebb visz a sikerhez, hátra van egy plusz motiváció, miszerint soha ne add fel! A céljaink felé vezető út gyakran rettentő hosszúnak tűnik, számtalan akadállyal találkozhatunk, de amit soha nem szabad : FELADNI!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

Likeolj minket a Facebookon is! >>>

komment
süti beállítások módosítása